Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Interforever Mártoni Világos FC
Normal Tactiek 532
44% Balbezit 56%
57% Spel op eigen helft 43%
4 Doelpogingen 5
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.9 gemiddelde waardering 24.1
poor Schieten average
poor Passen poor
poor Verdedigen average


9e minuut.
Jenőfi probeert naar een medespeler te passen. Kabát rent richting de bal. Kabát passt de bal in één keer door. Moldován is nu in balbezit. Moldován schiet op doel. Markos verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Interforever - Mártoni Világos FC 1:0

36e minuut.
Kabát probeert naar een medespeler te passen. Moldován bereikt de bal nog maar net als eerste. Paradas rent richting de bal. Moldován verovert de bal door een tackle van achteren. Moldován schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Interforever - Mártoni Világos FC 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Interforever 49%, Mártoni Világos FC 51%.
Interforever - Mártoni Világos FC 2:0

55e minuut.
Virág bereikt de bal nog maar net als eerste. Virág haalt uit met een fantastische trap. Zabos kan de bal niet met de borst controleren. Laskai is nu in balbezit. Laskai schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Kisistók bereikt de bal nog maar net als eerste. Volenszki speelt de bal door. Virág rent richting de bal. Laskai bereikt de bal nog maar net als eerste. Laskai schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Interforever - Mártoni Világos FC 2:1

67e minuut.
Doeltrap. Süveges komt het veld opgelopen.

73e minuut.
Petelski bereikt de bal nog maar net als eerste. Petelski geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Virág de bal. Süveges rent richting de bal. Süveges draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Klungelig pakt Gőz de bal. Jenőfi rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Gőz. Gőz krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Interforever 65%, Mártoni Világos FC 35%.
Interforever - Mártoni Világos FC 2:1