Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
aranypart fc Aranykalász FC
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
52% Spel op eigen helft 48%
8 Doelpogingen 9
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.2 gemiddelde waardering 18.3
poor Schieten weak
poor Passen poor
weak Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Mincza rent richting de bal. Mincza geeft een hoge lob. Szemelyácz kopt de bal weg. Jadlóczky rent richting de bal. Jadlóczky schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
aranypart fc - Aranykalász FC 0:1

5e minuut.
Kókai rent richting de bal. Váncza verovert de bal door een tackle van achteren. Váncza met een sublieme pass. Perényi bereikt de bal nog maar net als eerste. Perényi haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

15e minuut.
Jadlóczky bereikt de bal nog maar net als eerste. Váradi bereikt de bal nog maar net als eerste. Bede rent richting de bal. Jadlóczky bereikt de bal nog maar net als eerste. Jadlóczky draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

29e minuut.
Váradi rent richting de bal. Mincza rent richting de bal. Váradi tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Mincza wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Mincza kan niet meer verder spelen. Verpecz komt het veld opgelopen.

30e minuut.
Sz. Kovács is nu in balbezit. Szabics is nu in balbezit. Sz. Kovács onderschept slim de pass. Perényi rent richting de bal. Perényi schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Keszthelyi met een snelle inworp. Csupra is nu in balbezit. Csupra passt de bal in één keer door. Bede bereikt de bal nog maar net als eerste. Bede geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: aranypart fc 48%, Aranykalász FC 52%.
aranypart fc - Aranykalász FC 0:1

49e minuut.
Sz. Kovács bereikt de bal nog maar net als eerste. Sz. Kovács passt de bal in één keer door. Karádi is nu in balbezit. Perényi verovert de bal door een tackle van achteren. Perényi schiet op doel. De bal raakt de paal.

51e minuut.
Verpecz probeert naar een medespeler te passen. Jadlóczky rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bede. Bede krijgt een gele kaart.

53e minuut.
Keszthelyi geeft de bal voor. Karádi met een sublieme pass. Váradi is nu in balbezit. Jadlóczky onderschept slim de pass. Jadlóczky schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

63e minuut.
Szabics passt de bal in één keer door. Jadlóczky bereikt de bal nog maar net als eerste. Jadlóczky passt de bal zonder na te denken. Szemelyácz is nu in balbezit. Szemelyácz haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Verpecz rent richting de bal. Váncza tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Verpecz raakt geblesseerd tijdens het duel. Verpecz zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Szemelyácz is nu in balbezit. Szemelyácz schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Sebők rent richting de bal. Sebők geeft een lange en hoge pass. Kókai kopt de bal weg. Szemelyácz bereikt de bal nog maar net als eerste. Szemelyácz schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Váncza kopt de bal weg. Daar is Réczi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kölcsényi bereikt de bal nog maar net als eerste. Réczi verovert de bal door een tackle van achteren. Réczi geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: aranypart fc 56%, Aranykalász FC 44%.
aranypart fc - Aranykalász FC 0:1