Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-04-03 18:33
  • Competitiewedstrijd: Megye I.05
  • Stadion: Fradika Arena
  • Weer: Bewolkt
    en regenachtig
  • Toeschouwers: 3069
Fradika P.F.Z.
Attack Tactiek 4-4-2-def
36% Balbezit 64%
85% Spel op eigen helft 15%
0 Doelpogingen 56
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.7 gemiddelde waardering 43.1
zwak Schieten uitstekend
zwak Passen solide
zwak Verdedigen redelijk


3e minuut.
Choszczewski passt de bal met de wreef. Malić is nu in balbezit. Malić passt de bal met de wreef. Laki rent richting de bal. Laki haalt uit met een fantastische trap. Páger kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Choszczewski rent richting de bal. Choszczewski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fradika - P.F.Z. 0:1

7e minuut.
Laki geeft een hoge lob. Román kopt de bal weg. Eszes rent richting de bal. Choszczewski is nu in balbezit. Choszczewski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fradika - P.F.Z. 0:2

7e minuut.
Knézy probeert naar een medespeler te passen. Spitzmüller heeft problemen om de bal te vangen. Choszczewski verovert de bal door een tackle van achteren. Choszczewski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fradika - P.F.Z. 0:3

14e minuut.
Eszes bereikt de bal nog maar net als eerste. Eszes geeft een lange en hoge pass. Choszczewski rent richting de bal. Choszczewski haalt uit met een fantastische trap. Páger probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fradika - P.F.Z. 0:4

15e minuut.
Knézy is nu in balbezit. Knézy passt de bal in één keer door. Fitos bereikt de bal nog maar net als eerste. Laki onderschept slim de pass. Laki schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Gárdián probeert naar een medespeler te passen. Eszes is nu in balbezit. Eszes speelt de bal door. Choszczewski is nu in balbezit. Choszczewski draait met de bal, schiet en ... Páger bokst de bal weg. Laki is nu in balbezit. Laki schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fradika - P.F.Z. 0:5

26e minuut.
Páger probeert naar een medespeler te passen. Malić kopt de bal weg. Klungelig pakt Csillag de bal. Laki bereikt de bal nog maar net als eerste. Laki schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Laki de bal. Laki schiet op doel. Paal!
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Choszczewski draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Szabó de bal onder controle te krijgen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Eszes zal de hoekschop nemen. Choszczewski maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

33e minuut.
Szabó geeft de bal voor. Knézy bereikt de bal nog maar net als eerste. Vincze verovert de bal door een tackle van achteren. Vincze geeft de bal voor. Laki springt en kopt de bal. Páger verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fradika - P.F.Z. 0:6

36e minuut.
Choszczewski is nu in balbezit. Szekér rent richting de bal. Choszczewski verovert de bal door een tackle van achteren. Laki bereikt de bal nog maar net als eerste. Laki haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klungelig pakt Szabó de bal. Choszczewski is nu in balbezit. Choszczewski haalt uit met een fantastische trap. Paal! Malić is nu in balbezit. Malić geeft een lange en hoge pass. Daar is Choszczewski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Choszczewski draait met de bal, schiet en ... Páger werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fradika - P.F.Z. 0:7

41e minuut.
Daar is Choszczewski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Szekér is nu in balbezit. Choszczewski verovert de bal door een tackle van achteren. Laki is nu in balbezit. Laki haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fradika - P.F.Z. 0:8

43e minuut.
Inworp. Eszes met de inworp. Daar is Choszczewski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Choszczewski draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Szekér de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Eszes neemt de hoekschop. Malić maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Choszczewski is nu in balbezit. Choszczewski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fradika - P.F.Z. 0:9

44e minuut.
Daar is Szekér, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Szekér geeft de bal voor. Román kopt de bal weg. Choszczewski is nu in balbezit. Choszczewski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fradika - P.F.Z. 0:10

45e minuut.
Sztanó geeft een hoge lob. Inworp. Eszes met de inworp. Choszczewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Choszczewski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fradika - P.F.Z. 0:11

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fradika 87%, P.F.Z. 13%.
Fradika - P.F.Z. 0:11

46e minuut.
Malić met een sublieme pass. Eszes bereikt de bal nog maar net als eerste. Eszes passt de bal zonder na te denken. Laki is nu in balbezit. Laki schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fradika - P.F.Z. 0:12

48e minuut.
Gárdián rent richting de bal. Gárdián geeft een hoge lob. Csillag heeft problemen om de bal te vangen. Laki is nu in balbezit. Laki haalt uit met een fantastische trap. Páger probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

51e minuut.
Csillag geeft een lange en hoge pass. Malić is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kaplár. Kaplár krijgt een gele kaart.

53e minuut.
Eszes rent richting de bal. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sztanó met de inworp. Choszczewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Choszczewski schiet op doel. Páger verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Malić geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Choszczewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Choszczewski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fradika - P.F.Z. 0:13

55e minuut.
Balke komt het veld opgelopen.

58e minuut.
Eszes kopt de bal weg. Klungelig pakt Balke de bal. Szekér rent richting de bal. Balke verovert de bal door een tackle van achteren. Balke schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Laki raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Feldmann komt het veld opgelopen.

60e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Szrnka komt het veld opgelopen.

60e minuut.
Eszes speelt de bal door. Malić bereikt de bal nog maar net als eerste. Malić speelt de bal door. Balke rent richting de bal. Balke haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Sztanó geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Eszes zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Balke rent richting de bal. Balke haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Szekér bereikt de bal nog maar net als eerste. Román probeert naar een medespeler te passen. Eszes is nu in balbezit. Balke bereikt de bal nog maar net als eerste. Balke draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Eszes kopt de bal weg. Daar is Balke, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sztanó bereikt de bal nog maar net als eerste. Balke verovert de bal door een tackle van achteren. Balke schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fradika - P.F.Z. 0:14

70e minuut.
Finta komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Feldmann rent richting de bal. Balke heeft problemen om de bal te vangen. Feldmann is nu in balbezit. Balke rent richting de bal. Balke draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Malić kopt de bal weg. Feldmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Feldmann met een sublieme pass. Balke rent richting de bal. Balke haalt uit met een fantastische trap. Paal!

73e minuut.
Finta bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Malić de bal. Malić geeft een lange en hoge pass. Balke bereikt de bal nog maar net als eerste. Balke draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

75e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sztanó met de inworp. Balke bereikt de bal nog maar net als eerste. Balke schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fradika - P.F.Z. 0:15

82e minuut.
Balke passt de bal met de wreef. Daar is Eszes, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Eszes met een sublieme pass. Malić rent richting de bal. Malić draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fradika - P.F.Z. 0:16

83e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Malić met de inworp. Feldmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Feldmann draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Csillag de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

84e minuut.
Stoilov geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Sztanó de bal. Balke is nu in balbezit. Balke haalt uit met een fantastische trap. Páger probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fradika - P.F.Z. 0:17

86e minuut.
Balke bereikt de bal nog maar net als eerste. Szabó is nu in balbezit. Szabó passt de bal met de wreef. Balke bereikt de bal nog maar net als eerste. Balke draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De bal vliegt tegen de lat.

90e minuut.
Feldmann schiet op doel. Klungelig pakt Szekér de bal. Balke bereikt de bal nog maar net als eerste. Balke haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fradika - P.F.Z. 0:18

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fradika 83%, P.F.Z. 17%.
Fradika - P.F.Z. 0:18