Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-26 18:32
  • Competitiewedstrijd: Megye I.05
  • Stadion: Ifularuf Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 3023
Ifularuf Debreceni VSC
352 Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
46% Spel op eigen helft 54%
10 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
23.7 gemiddelde waardering 13.8
weak Schieten hopeless
unsatisfactory Passen hopeless
poor Verdedigen poor


7e minuut.
Haisza geeft de bal voor. Zékány kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Horák de bal onder controle te krijgen. Filkor bereikt de bal nog maar net als eerste. Filkor draait met de bal, schiet en ... Margitai probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

15e minuut.
Radnai speelt de bal door. Kornai is nu in balbezit. Met opzet legt Egri zijn tegenspeler op de grond. Egri krijgt een gele kaart.

19e minuut.
Medgyessy probeert naar een medespeler te passen. Csonka probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Radnai probeert naar een medespeler te passen. Csonka bereikt de bal nog maar net als eerste. Csonka haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Valentényi probeert naar een medespeler te passen. Haisza geeft een hoge lob. Zékány kopt de bal weg. Gálhidi is nu in balbezit. Gálhidi haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Egri onderschept slim de pass. Egri geeft de bal voor. Daar is Bán, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gálhidi onderschept slim de pass. Gálhidi haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Haisza geeft een lange en hoge pass. Radnai probeert de bal met de borst te controleren. Radnai probeert naar een medespeler te passen. Gálhidi bereikt de bal nog maar net als eerste. Gálhidi schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ifularuf 49%, Debreceni VSC 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Ifularuf - Debreceni VSC 0:0

46e minuut.
Kohárszky komt het veld opgelopen.

49e minuut.
Hollós bereikt de bal nog maar net als eerste. Hollós passt de bal met de wreef. Zékány heeft problemen om de bal te vangen. Kohárszky is nu in balbezit. Kohárszky schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Bocskay bereikt de bal nog maar net als eerste. Valentényi bereikt de bal nog maar net als eerste. Gálhidi bereikt de bal nog maar net als eerste. Valentényi rent richting de bal. Valentényi geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Inworp. Hollós met een snelle inworp. Egri heeft problemen om de bal te vangen. Hollós is nu in balbezit. Hollós geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Radnai verovert de bal door een tackle van achteren. Radnai probeert naar een medespeler te passen. Medgyessy bereikt de bal nog maar net als eerste. Kornai onderschept slim de pass. Kornai passt de bal met de wreef.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Gálhidi is nu in balbezit. Valentényi is nu in balbezit. Radnai onderschept slim de pass. Gálhidi bereikt de bal nog maar net als eerste. Gálhidi haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Nyers kopt de bal weg. Egri rent richting de bal. Egri geeft een lange en hoge pass. Gálhidi bereikt de bal nog maar net als eerste. Gálhidi draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Bocskay verovert de bal door een tackle van achteren. Sterk verovert de bal door een tackle van achteren. Haisza met een sublieme pass. Gálhidi is nu in balbezit. Gálhidi haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Valentényi raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Knézy komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ifularuf 43%, Debreceni VSC 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Ifularuf - Debreceni VSC 0:0