Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-22 18:33
  • Competitiewedstrijd: Megye I.05
  • Stadion: Rizikó Arena
  • Weer: no clouds
    warm
  • Toeschouwers: 3099
Rizikó Rapados Hongrie
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
47% Spel op eigen helft 53%
14 Doelpogingen 9
5 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.4 gemiddelde waardering 17.5
weak Schieten poor
unsatisfactory Passen weak
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


6e minuut.
Vaskó heeft problemen om de bal te vangen. Balatoni onderschept slim de pass. Balatoni passt de bal in één keer door. Hegyeshalmi is nu in balbezit. Hegyeshalmi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Rizikó - Rapados Hongrie 0:1

13e minuut.
Esterházy geeft een hoge lob. Borgulya rent richting de bal. Borgulya geeft een lange en hoge pass. Kuti kan de bal niet met de borst controleren. Kuti haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

21e minuut.
Balatoni passt de bal met de wreef. Kuti rent richting de bal. Kuti probeert naar een medespeler te passen. Tasnádi is nu in balbezit. Tasnádi draait met de bal, schiet en ... Reggel bokst de bal weg.

27e minuut.
Lendvay kopt de bal weg. Balatoni bereikt de bal nog maar net als eerste. Balatoni passt de bal in één keer door. Na een snelle pass probeert Tasnádi de bal onder controle te krijgen. Tasnádi schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Makay verovert de bal door een tackle van achteren. Makay passt de bal zonder na te denken. Hegyeshalmi speelt de bal door. Vaskó rent richting de bal. Vaskó haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

36e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Esterházy met een snelle inworp. Czeglédy is nu in balbezit. Czeglédy geeft een hoge lob. Tasnádi springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Vaskó haalt uit met een fantastische trap. Schindler probeert naar een medespeler te passen. Hegyeshalmi kopt de bal weg. Vaskó is nu in balbezit. Vaskó draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Hegyeshalmi is nu in balbezit. Balatoni onderschept slim de pass. Balatoni probeert naar een medespeler te passen. Tasnádi is nu in balbezit. Tasnádi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Rizikó - Rapados Hongrie 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rizikó 41%, Rapados Hongrie 59%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Rizikó - Rapados Hongrie 1:1

49e minuut.
Makay is nu in balbezit. Makay met een sublieme pass. Borgulya is nu in balbezit. Esterházy is nu in balbezit. Esterházy haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

53e minuut.
Sóvári kopt de bal weg. Hegyeshalmi is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Hajós. Hegyeshalmi raakt geblesseerd tijdens het duel. Sóvári zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Balatoni passt de bal met de wreef. Kuti rent richting de bal. Kuti speelt de bal door. Tasnádi is nu in balbezit. Tasnádi draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Csollány controleert de bal met de borst. Vaskó bereikt de bal nog maar net als eerste. Hegyeshalmi is nu in balbezit. Hegyeshalmi haalt uit met een fantastische trap. Nemes probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rizikó 53%, Rapados Hongrie 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Rizikó - Rapados Hongrie 1:1