Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-12 18:33
  • Competitiewedstrijd: Megye I.05
  • Stadion: P.F.Z. Arena
  • Weer: Een paar wolken
    en warm
  • Toeschouwers: 13511
P.F.Z. Biharugra FC
4-4-2-def Tactiek Normal
59% Balbezit 41%
15% Spel op eigen helft 85%
51 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
48.9 gemiddelde waardering 18.5
formidabel Schieten slecht
zeer goed Passen zwak
goed Verdedigen slecht


2e minuut.
Eszes rent richting de bal. Eszes geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Román de bal. Choszczewski is nu in balbezit. Choszczewski draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Malić geeft een hoge lob. Choszczewski maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

3e minuut.
Kapuvári met een harde bal richting middenveld. Eszes kopt de bal weg. Choszczewski rent richting de bal. Laki rent richting de bal. Laki schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Na een snelle pass probeert Tandary de bal onder controle te krijgen. Román kopt de bal weg. Laki is nu in balbezit. Laki haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

11e minuut.
Choszczewski rent richting de bal. Choszczewski probeert naar een medespeler te passen. Laki heeft problemen om de bal te vangen. Laki haalt uit met een fantastische trap. Polyák probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
P.F.Z. - Biharugra FC 1:0

16e minuut.
Klungelig pakt Laki de bal. Laki schiet op doel. Meszlényi probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Choszczewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Choszczewski haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
P.F.Z. - Biharugra FC 2:0

17e minuut.
Kőtörő passt de bal zonder na te denken. Kiskapusi is nu in balbezit. Choszczewski verovert de bal door een tackle van achteren. Choszczewski passt de bal in één keer door. Laki bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
P.F.Z. - Biharugra FC 3:0

18e minuut.
Kiskapusi bereikt de bal nog maar net als eerste. Choszczewski verovert de bal door een tackle van achteren. Choszczewski passt de bal met de wreef. Laki rent richting de bal. Laki draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
P.F.Z. - Biharugra FC 4:0

20e minuut.
Vincze geeft een lange en hoge pass. Choszczewski is nu in balbezit. Choszczewski passt de bal in één keer door. Laki bereikt de bal nog maar net als eerste. Laki schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
P.F.Z. - Biharugra FC 5:0

23e minuut.
Csákó met een sublieme pass. Zsolnyánszki is nu in balbezit. Zsolnyánszki met een sublieme pass. Laki rent richting de bal. Laki schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Malić probeert naar een medespeler te passen. Arató rent richting de bal. Arató geeft een lange en hoge pass. Choszczewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Choszczewski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
P.F.Z. - Biharugra FC 6:0

26e minuut.
Choszczewski geeft een hoge lob. Kapuvári probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Laki rent richting de bal. Laki draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Meszlényi de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
P.F.Z. - Biharugra FC 7:0

28e minuut.
Román kopt de bal weg. Choszczewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Choszczewski passt de bal met de wreef. Laki bereikt de bal nog maar net als eerste. Laki draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
P.F.Z. - Biharugra FC 8:0

29e minuut.
Kiskapusi bereikt de bal nog maar net als eerste. Choszczewski onderschept slim de pass. Laki rent richting de bal. Laki draait met de bal, schiet en ... Meszlényi probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Polyák probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

31e minuut.
Meszlényi probeert naar een medespeler te passen. Malić rent richting de bal. Malić passt de bal zonder na te denken. Laki bereikt de bal nog maar net als eerste. Laki haalt uit met een fantastische trap. Polyák verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Zsolnyánszki rent richting de bal. Laki onderschept slim de pass. Choszczewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Choszczewski haalt uit met een fantastische trap. Polyák probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
P.F.Z. - Biharugra FC 9:0

34e minuut.
Kőtörő speelt de bal door. Klungelig pakt Breznay de bal. Choszczewski verovert de bal door een tackle van achteren. Choszczewski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
P.F.Z. - Biharugra FC 10:0

38e minuut.
Breznay is nu in balbezit. Zele onderschept slim de pass. Zele probeert naar een medespeler te passen. Laki is nu in balbezit. Laki passt de bal in één keer door.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Eszes met een sublieme pass. Román bereikt de bal nog maar net als eerste. Román passt de bal met de wreef. Laki rent richting de bal. Laki draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
P.F.Z. - Biharugra FC 11:0

43e minuut.
Kiskapusi is nu in balbezit. Choszczewski onderschept slim de pass. Choszczewski met een sublieme pass. Laki rent richting de bal. Laki schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Choszczewski haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Kapuvári de bal onder controle te krijgen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Eszes zal de hoekschop nemen. Choszczewski springt en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat. Laki bereikt de bal nog maar net als eerste. Laki draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: P.F.Z. 21%, Biharugra FC 79%.
P.F.Z. - Biharugra FC 11:0

49e minuut.
Román rent richting de bal. Román passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Choszczewski de bal. Choszczewski draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Kapuvári de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
P.F.Z. - Biharugra FC 12:0

53e minuut.
Eszes geeft een lange en hoge pass. Laki kopt de bal weg. Daar is Choszczewski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Laki rent richting de bal. Laki haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
P.F.Z. - Biharugra FC 13:0

55e minuut.
Laki draait met de bal, schiet en ... Meszlényi probeert de bal aan de voet te houden. Eszes rent richting de bal. Choszczewski is nu in balbezit. Choszczewski draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

56e minuut.
Malić met een sublieme pass. Klungelig pakt Meszlényi de bal. Laki is nu in balbezit. Laki schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Doeltrap. Balke komt het veld opgelopen.

57e minuut.
Kiskapusi bereikt de bal nog maar net als eerste. Balke verovert de bal door een tackle van achteren. Balke passt de bal zonder na te denken. Laki is nu in balbezit. Laki draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Doeltrap. Polyák met een harde bal richting middenveld. Malić kopt de bal weg. Laki bereikt de bal nog maar net als eerste. Laki draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
P.F.Z. - Biharugra FC 14:0

60e minuut.
Inworp. Szrnka komt het veld opgelopen. Zele zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Tandary bereikt de bal nog maar net als eerste. Balke onderschept slim de pass. Balke draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Zele heeft problemen om de bal te vangen. Zele passt de bal met de wreef. Eszes probeert naar een medespeler te passen. Laki is nu in balbezit. Laki haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Eszes kopt de bal weg. Balke rent richting de bal. Balke speelt de bal door. Laki bereikt de bal nog maar net als eerste. Laki haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
P.F.Z. - Biharugra FC 15:0

64e minuut.
Malić rent richting de bal. Malić geeft de bal voor. Laki is nu in balbezit. Laki schiet op doel. Polyák probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
P.F.Z. - Biharugra FC 16:0

65e minuut.
Kőtörő heeft problemen om de bal te vangen. Balke bereikt de bal nog maar net als eerste. Kőtörő rent richting de bal. Balke onderschept slim de pass. Balke schiet op doel. De bal raakt de paal.

68e minuut.
Balke passt de bal met de wreef. Román is nu in balbezit. Román probeert naar een medespeler te passen. Laki bereikt de bal nog maar net als eerste. Laki haalt uit met een fantastische trap. Polyák bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
P.F.Z. - Biharugra FC 17:0

68e minuut.
Klungelig pakt Kőtörő de bal. Balke bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Kőtörő zijn tegenspeler op de grond. Kőtörő is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

69e minuut.
Szrnka met een snelle inworp. Eszes heeft problemen om de bal te vangen. Eszes geeft een hoge lob. Laki is nu in balbezit. Laki draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
P.F.Z. - Biharugra FC 18:0

73e minuut.
Inworp. Czibor komt het veld opgelopen.

76e minuut.
Breznay rent richting de bal. Zele verovert de bal door een tackle van achteren. Zele probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Czibor de bal. Czibor draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Román rent richting de bal. Román probeert naar een medespeler te passen. Czibor is nu in balbezit. Czibor haalt uit met een fantastische trap. Zsolnyánszki probeert de bal aan de voet te houden. Polyák bokst de bal weg.

80e minuut.
Malić rent richting de bal. Malić passt de bal met de wreef. Eszes probeert naar een medespeler te passen. Balke rent richting de bal. Balke schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Czibor is nu in balbezit. Czibor haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
P.F.Z. - Biharugra FC 19:0

82e minuut.
Czibor passt de bal met de wreef. Malić is nu in balbezit. Malić met een sublieme pass. Czibor bereikt de bal nog maar net als eerste. Czibor schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Malić bereikt de bal nog maar net als eerste. Malić passt de bal in één keer door. Czibor rent richting de bal. Czibor haalt uit met een fantastische trap. Meszlényi probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Eszes zal de hoekschop nemen. Czibor springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Kiskapusi passt de bal met de wreef. Daar is Balke, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Balke haalt uit met een fantastische trap. Kapuvári probeert de bal aan de voet te houden. Polyák werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
P.F.Z. - Biharugra FC 20:0

89e minuut.
Czibor is nu in balbezit. Czibor geeft een hoge lob. Daar is Balke, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Román bereikt de bal nog maar net als eerste. Román haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: P.F.Z. 8%, Biharugra FC 92%.
P.F.Z. - Biharugra FC 20:0