Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-04-21 18:33
  • Competitiewedstrijd: Megye I.05
  • Stadion: Ifularuf Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en koel
  • Toeschouwers: 3088
Ifularuf Biharugra FC
352 Tactiek Normal
58% Balbezit 42%
40% Spel op eigen helft 60%
9 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
22.6 gemiddelde waardering 19.8
matig Schieten slecht
waardeloos Passen zwak
slecht Verdedigen zwak


5e minuut.
Valentényi bereikt de bal nog maar net als eerste. Breznay onderschept slim de pass. Breznay speelt de bal door. Kőtörő is nu in balbezit. Kőtörő haalt uit met een fantastische trap. Berki bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Ifularuf - Biharugra FC 0:1

8e minuut.
Haisza passt de bal met de wreef. Gálhidi bereikt de bal nog maar net als eerste. Csákó begaat een overtreding. Csákó krijgt een gele kaart.

9e minuut.
Kőtörő is nu in balbezit. Kőtörő met een sublieme pass. Medgyessy bereikt de bal nog maar net als eerste. Gyurka bereikt de bal nog maar net als eerste. Gyurka schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

13e minuut.
Valentényi probeert naar een medespeler te passen. Hollós is nu in balbezit. Hollós speelt de bal door. Csonka bereikt de bal nog maar net als eerste. Csonka draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Egri probeert naar een medespeler te passen. Hollós bereikt de bal nog maar net als eerste. Hollós probeert naar een medespeler te passen. Csonka rent richting de bal. Csonka schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Harangi rent richting de bal. Haisza onderschept slim de pass. Haisza probeert naar een medespeler te passen. Gálhidi is nu in balbezit. Gálhidi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Ifularuf - Biharugra FC 1:1

45e minuut.
Kohárszky komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ifularuf 38%, Biharugra FC 62%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Ifularuf - Biharugra FC 1:1

47e minuut.
Polyák trapt de bal weg. Kiskapusi kopt de bal weg. Horák kan de bal niet met de borst controleren. Kőtörő bereikt de bal nog maar net als eerste. Kőtörő schiet op doel. Berki bokst de bal weg. Klungelig pakt Medgyessy de bal. Kőtörő rent richting de bal. Kőtörő haalt uit met een fantastische trap. Berki werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ifularuf - Biharugra FC 1:2

63e minuut.
Harangi bereikt de bal nog maar net als eerste. Valentényi verovert de bal door een tackle van achteren. Valentényi passt de bal met de wreef. Gálhidi is nu in balbezit. Gálhidi schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Egri bereikt de bal nog maar net als eerste. Egri met een sublieme pass. Haisza rent richting de bal. Haisza passt de bal zonder na te denken. Valentényi geeft de bal voor. De bal vliegt tegen de lat. Gálhidi is nu in balbezit. Gálhidi draait met de bal, schiet en ... Polyák werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Ifularuf - Biharugra FC 2:2

76e minuut.
Klungelig pakt Valentényi de bal. Valentényi passt de bal zonder na te denken. Csákó heeft problemen om de bal te vangen. Gálhidi bereikt de bal nog maar net als eerste. Gálhidi haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ifularuf 43%, Biharugra FC 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Ifularuf - Biharugra FC 2:2