Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Rapados Hongrie P.F.Z.
Normal Tactiek 4-4-2-def
40% Balbezit 60%
87% Spel op eigen helft 13%
0 Doelpogingen 48
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
17.4 gemiddelde waardering 48.2
poor Schieten outstanding
poor Passen very good
poor Verdedigen adequate


3e minuut.
Eszes bereikt de bal nog maar net als eerste. Eszes passt de bal zonder na te denken. Laki rent richting de bal. Laki haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
Román is nu in balbezit. Román speelt de bal door. Choszczewski rent richting de bal. Choszczewski haalt uit met een fantastische trap. Balatoni maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rapados Hongrie - P.F.Z. 0:1

6e minuut.
Makay rent richting de bal. Choszczewski onderschept slim de pass. Choszczewski met een sublieme pass. Laki is nu in balbezit. Laki draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

7e minuut.
Eszes is nu in balbezit. Eszes passt de bal zonder na te denken. Román probeert naar een medespeler te passen. Laki is nu in balbezit. Laki haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Zele kopt de bal weg. Klungelig pakt Choszczewski de bal. Laki is nu in balbezit. Choszczewski rent richting de bal. Choszczewski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Rapados Hongrie - P.F.Z. 0:2

10e minuut.
Borgulya rent richting de bal. Choszczewski onderschept slim de pass. Choszczewski probeert naar een medespeler te passen. Daar is Laki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Laki draait met de bal, schiet en ... Balatoni probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Choszczewski rent richting de bal. Choszczewski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Balatoni trapt de bal weg van het doel. Román kopt de bal weg. Laki bereikt de bal nog maar net als eerste. Laki schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

12e minuut.
Eszes passt de bal zonder na te denken. Román bereikt de bal nog maar net als eerste. Román passt de bal met de wreef. Laki is nu in balbezit. Laki schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Rapados Hongrie - P.F.Z. 0:3

14e minuut.
Laki is nu in balbezit. Laki passt de bal in één keer door. Choszczewski is nu in balbezit. Choszczewski haalt uit met een fantastische trap. Milinte probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Borgulya geeft de bal voor. Inworp. Eszes met een snelle inworp. Choszczewski rent richting de bal. Choszczewski haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Belényesi is nu in balbezit. Belényesi geeft een hoge lob. Román met een sublieme pass. Klungelig pakt Choszczewski de bal. Choszczewski draait met de bal, schiet en ... Balatoni kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

22e minuut.
Erdélyi onderschept slim de pass. Vincze verovert de bal door een tackle van achteren. Vincze probeert naar een medespeler te passen. Laki bereikt de bal nog maar net als eerste. Laki schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Balatoni maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Rapados Hongrie - P.F.Z. 0:4

23e minuut.
Klungelig pakt Zele de bal. Zele probeert naar een medespeler te passen. Eszes probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Choszczewski de bal. Choszczewski schiet op doel. Balatoni verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rapados Hongrie - P.F.Z. 0:5

25e minuut.
Klungelig pakt Erdélyi de bal. Makay is nu in balbezit. Choszczewski verovert de bal door een tackle van achteren. Choszczewski draait met de bal, schiet en ... Balatoni probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Rapados Hongrie - P.F.Z. 0:6

29e minuut.
Choszczewski rent richting de bal. Choszczewski passt de bal met de wreef. Laki bereikt de bal nog maar net als eerste. Choszczewski rent richting de bal. Choszczewski draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Rapados Hongrie - P.F.Z. 0:7

30e minuut.
Choszczewski onderschept slim de pass. Choszczewski passt de bal met de wreef. Laki bereikt de bal nog maar net als eerste. Laki draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Rapados Hongrie - P.F.Z. 0:8

36e minuut.
Román probeert naar een medespeler te passen. Choszczewski heeft problemen om de bal te vangen. Makay rent richting de bal. Choszczewski onderschept slim de pass. Choszczewski haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

38e minuut.
Román onderschept slim de pass. Román speelt de bal door. Laki bereikt de bal nog maar net als eerste. Choszczewski rent richting de bal. Choszczewski draait met de bal, schiet en ... Balatoni verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rapados Hongrie - P.F.Z. 0:9

40e minuut.
Makay speelt de bal door. Laki rent richting de bal. Laki passt de bal zonder na te denken. Choszczewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Choszczewski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Rapados Hongrie - P.F.Z. 0:10

42e minuut.
Arató passt de bal met de wreef. Román is nu in balbezit. Román passt de bal met de wreef. Choszczewski is nu in balbezit. Choszczewski schiet op doel. Balatoni probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

44e minuut.
Borgulya geeft een hoge lob. Inworp. Eszes met de inworp. Choszczewski rent richting de bal. Choszczewski haalt uit met een fantastische trap. Balatoni verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Daar is Némethy, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rapados Hongrie 86%, P.F.Z. 14%.
Rapados Hongrie - P.F.Z. 0:10

50e minuut.
Makay kopt de bal weg. Klungelig pakt Arató de bal. Némethy is nu in balbezit. Laki verovert de bal door een tackle van achteren. Laki draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Choszczewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Choszczewski haalt uit met een fantastische trap. Balatoni verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

51e minuut.
Szirmay passt de bal in één keer door. Laki probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Eszes geeft de bal voor. Choszczewski maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rapados Hongrie - P.F.Z. 0:11

53e minuut.
Román verovert de bal door een tackle van achteren. Román geeft de bal voor. Milinte heeft problemen om de bal te vangen. Choszczewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Choszczewski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Zele geeft een lange en hoge pass. Laki kopt de bal weg. Szirmay probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Choszczewski rent richting de bal. Choszczewski haalt uit met een fantastische trap. Balatoni verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.

59e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Balke komt het veld opgelopen.

62e minuut.
Laki bereikt de bal nog maar net als eerste. Balke is nu in balbezit. Laki bereikt de bal nog maar net als eerste. Laki schiet op doel. Balatoni werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

65e minuut.
Szirmay rent richting de bal. Szirmay geeft de bal voor. Román kopt de bal weg. Laki is nu in balbezit. Laki haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Rapados Hongrie - P.F.Z. 0:12

66e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Eszes zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Balke bereikt de bal nog maar net als eerste. Balke haalt uit met een fantastische trap. Balatoni probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

67e minuut.
Inworp. Arató zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Némethy is nu in balbezit. Laki verovert de bal door een tackle van achteren. Laki geeft een lange en hoge pass. De bal vliegt tegen de lat.

69e minuut.
Némethy is nu in balbezit. Balke onderschept slim de pass. Balke passt de bal zonder na te denken. Laki bereikt de bal nog maar net als eerste. Laki schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Eszes met een sublieme pass. Laki is nu in balbezit. Laki passt de bal in één keer door. Balke rent richting de bal. Balke haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Rapados Hongrie - P.F.Z. 0:13

74e minuut.
Malić komt het veld opgelopen.

74e minuut.
Borgulya bereikt de bal nog maar net als eerste. Eszes onderschept slim de pass. Eszes passt de bal zonder na te denken. Balke is nu in balbezit. Balke draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Zele is nu in balbezit. Zele geeft de bal voor. Malić bereikt de bal nog maar net als eerste. Laki is nu in balbezit. Laki schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Rapados Hongrie - P.F.Z. 0:14

78e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Czibor komt het veld opgelopen.

79e minuut.
Daar is Malić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Malić geeft een lange en hoge pass. Balke rent richting de bal. Balke schiet op doel. Balatoni probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Rapados Hongrie - P.F.Z. 0:15

80e minuut.
Gárdián komt het veld opgelopen.

82e minuut.
Daar is Balke, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Makay bereikt de bal nog maar net als eerste. Makay passt de bal in één keer door. Eszes bereikt de bal nog maar net als eerste. Eszes haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Rapados Hongrie - P.F.Z. 0:16

83e minuut.
Bánhidi is nu in balbezit. Balke onderschept slim de pass. Makay is nu in balbezit. Balke rent richting de bal. Balke haalt uit met een fantastische trap. Balatoni probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Czibor rent richting de bal. Czibor schiet op doel. Balatoni bokst de bal weg.

87e minuut.
Czibor bereikt de bal nog maar net als eerste. Balke rent richting de bal. Czibor rent richting de bal. Czibor haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Rapados Hongrie - P.F.Z. 0:17

89e minuut.
Román passt de bal zonder na te denken. Malić is nu in balbezit. Malić probeert naar een medespeler te passen. Czibor bereikt de bal nog maar net als eerste. Czibor draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Rapados Hongrie - P.F.Z. 0:18

89e minuut.
Vaskó met een sublieme pass. Daar is Erdélyi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Czibor verovert de bal door een tackle van achteren. Czibor schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Rapados Hongrie - P.F.Z. 0:19

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rapados Hongrie 88%, P.F.Z. 12%.
Rapados Hongrie - P.F.Z. 0:19