Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-29 18:33
  • Competitiewedstrijd: Megye I.06
  • Stadion: eagle_fc Arena
  • Weer: Zwaarbewolkt
    en hevige regen
  • Toeschouwers: 2783
eagle_fc zs.zs fc.
442 Tactiek barátságos
43% Balbezit 57%
65% Spel op eigen helft 35%
4 Doelpogingen 12
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.3 gemiddelde waardering 25.1
slecht Schieten zwak
slecht Passen zwak
slecht Verdedigen waardeloos


6e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Langenkamp trapt de bal weg van het doel. Daar is Ködöböcz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Salvatierra is nu in balbezit. Salvatierra geeft een hoge lob. Sebők bokst de bal weg.

11e minuut.
Gioga kopt de bal weg. Klungelig pakt Kökény de bal. Kurusa verovert de bal door een tackle van achteren. Kurusa schiet op doel. Sebők maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
eagle_fc - zs.zs fc. 0:1

13e minuut.
Ködöböcz bereikt de bal nog maar net als eerste. Ködöböcz passt de bal in één keer door. Kocsis heeft problemen om de bal te vangen. Kurusa rent richting de bal. Kurusa schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Sebők met een harde bal richting middenveld. Salvatierra kopt de bal weg. Klungelig pakt Kocsis de bal. Kurusa is nu in balbezit. Kurusa schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Di Giuseppe verovert de bal door een tackle van achteren. Di Giuseppe geeft een lange en hoge pass. Daar is Kurusa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gioga bereikt de bal nog maar net als eerste. Gioga draait met de bal, schiet en ... Sebők probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

37e minuut.
Klungelig pakt Gioga de bal. Gioga passt de bal zonder na te denken. Kökény heeft problemen om de bal te vangen. Kurusa rent richting de bal. Kurusa schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
eagle_fc - zs.zs fc. 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: eagle_fc 58%, zs.zs fc. 42%.
eagle_fc - zs.zs fc. 0:2

46e minuut.
Ködöböcz is nu in balbezit. Ködöböcz passt de bal in één keer door. Ambrus is nu in balbezit. Di Giuseppe bereikt de bal nog maar net als eerste. Di Giuseppe haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Salvatierra heeft problemen om de bal te vangen. Salvatierra geeft de bal voor. Klungelig pakt Váraljai de bal. Kurusa bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurusa draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Simányi is nu in balbezit. Di Giuseppe verovert de bal door een tackle van achteren. Di Giuseppe geeft een hoge lob. Kurusa is nu in balbezit. Kurusa draait met de bal, schiet en ... Sebők verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
eagle_fc - zs.zs fc. 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: eagle_fc 72%, zs.zs fc. 28%.
eagle_fc - zs.zs fc. 0:3