Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Arsenal Wenger Tipitopi
Attack Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
47% Spel op eigen helft 53%
10 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
22.5 gemiddelde waardering 16.7
matig Schieten zwak
zwak Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


8e minuut.
Kiprich passt de bal in één keer door. Sarlós speelt de bal door. Für is nu in balbezit. Für haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal Wenger - Tipitopi 1:0

10e minuut.
Kiprich met een sublieme pass. Bíró is nu in balbezit. Kiprich onderschept slim de pass. Sarlós bereikt de bal nog maar net als eerste. Sarlós geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Makai met een sublieme pass. Kvasz rent richting de bal. Laskai probeert naar een medespeler te passen. Kvasz is nu in balbezit. Kvasz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Arsenal Wenger - Tipitopi 1:1

17e minuut.
Jenei rent richting de bal. Réti verovert de bal door een tackle van achteren. Réti geeft een lange en hoge pass. Kvasz is nu in balbezit. Kvasz haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Jenei is nu in balbezit. Jenei met een sublieme pass. Kvasz rent richting de bal. Kvasz draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Laskai de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal Wenger - Tipitopi 1:2

29e minuut.
Kiprich kopt de bal weg. Sarlós met een sublieme pass. Klungelig pakt Für de bal. Für schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Arsenal Wenger - Tipitopi 2:2

30e minuut.
Kaszás met een sublieme pass. Makai bereikt de bal nog maar net als eerste. Makai passt de bal zonder na te denken. Kvasz rent richting de bal. Kvasz haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

40e minuut.
Makai passt de bal in één keer door. Kaszás heeft problemen om de bal te vangen. Jenei begaat een overtreding. Jenei krijgt een gele kaart.

41e minuut.
Újváry met een harde bal richting middenveld. Baticz kopt de bal weg. Klungelig pakt Nozicska de bal. Kvasz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kvasz draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Arsenal Wenger 53%, Tipitopi 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Arsenal Wenger - Tipitopi 2:2

59e minuut.
Lassan heeft problemen om de bal te vangen. Lassan geeft een hoge lob. Klungelig pakt Gróf de bal. Gróf draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Török trapt de bal weg. Csikai is nu in balbezit. Csikai speelt de bal door. Kvasz rent richting de bal. Kvasz draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Lenkei probeert naar een medespeler te passen. Jenei rent richting de bal. Für rent richting de bal. Für haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal Wenger - Tipitopi 3:2

67e minuut.
Réti geeft de bal voor. Lassan probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Nozicska rent richting de bal. Kvasz onderschept slim de pass. Kvasz haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Baticz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bíró bereikt de bal nog maar net als eerste. Sarlós maakt een afschuwelijke overtreding. Sarlós krijgt een gele kaart.

79e minuut.
Kiprich zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sarlós bereikt de bal nog maar net als eerste. Wat een zware overtreding van Zavadszky ... Strafschop! Sarlós is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Für legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

81e minuut.
Héjjas bereikt de bal nog maar net als eerste. Réti verovert de bal door een tackle van achteren. Réti probeert naar een medespeler te passen. Kaszás rent richting de bal. Kaszás schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Arsenal Wenger - Tipitopi 3:3

86e minuut.
Huszár is nu in balbezit. Sarlós verovert de bal door een tackle van achteren. Sarlós passt de bal zonder na te denken. Für is nu in balbezit. Für draait met de bal, schiet en ... Török probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

87e minuut.
Csikai met een sublieme pass. Lassan bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaszás onderschept slim de pass. Kvasz is nu in balbezit. Kvasz draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Arsenal Wenger 40%, Tipitopi 60%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Arsenal Wenger - Tipitopi 3:3