Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-15 18:33
  • Competitiewedstrijd: Megye I.08
  • Stadion: VRG Arena
  • Weer: Bewolkt
    en regenachtig
  • Toeschouwers: 2856
VRG. SZLO FC Swedish Forest Academy
433 Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
39% Spel op eigen helft 61%
14 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
29.3 gemiddelde waardering 18
redelijk Schieten slecht
matig Passen slecht
matig Verdedigen zwak


5e minuut.
Klungelig pakt Gosztola de bal. Gosztola probeert naar een medespeler te passen. Roncada met een sublieme pass. Wyciszkiewicz rent richting de bal. Wyciszkiewicz draait met de bal, schiet en ... Demeter kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

13e minuut.
Eröz met een sublieme pass. Wyciszkiewicz is nu in balbezit. Wyciszkiewicz passt de bal zonder na te denken. Daar is Roncada, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Roncada schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

19e minuut.
Zabos met een sublieme pass. Wyciszkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Eröz rent richting de bal. Roncada bereikt de bal nog maar net als eerste. Roncada haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Frei probeert naar een medespeler te passen. Kocsis rent richting de bal. Kocsis passt de bal met de wreef. Márialigeti is nu in balbezit. Márialigeti schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: VRG. SZLO FC 38%, Swedish Forest Academy 62%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
VRG. SZLO FC - Swedish Forest Academy 0:0

48e minuut.
Gyulay geeft een lange en hoge pass. Inworp. Márialigeti met een snelle inworp. Moldován rent richting de bal. Moldován geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Roncada raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Király komt het veld opgelopen.

52e minuut.
Turóczi kopt de bal weg. Daar is Eröz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Eröz passt de bal zonder na te denken. Király is nu in balbezit. Király haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Kiskapusi geeft een lange en hoge pass. Gyulay kopt de bal weg. Jován bereikt de bal nog maar net als eerste. Eröz verovert de bal door een tackle van achteren. Eröz draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Eröz passt de bal zonder na te denken. Göröcs bereikt de bal nog maar net als eerste. Göröcs geeft de bal voor. Wyciszkiewicz krijgt zijn hoofd ertegen. Demeter werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Daar is Zaowocny, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kocsis rent richting de bal. Kocsis passt de bal zonder na te denken. Pintácsi rent richting de bal. Pintácsi schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Eröz controleert de bal met de borst. Eröz passt de bal zonder na te denken. Király probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Wyciszkiewicz is nu in balbezit. Wyciszkiewicz schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Frei rent richting de bal. Frei passt de bal in één keer door. Kiskapusi bereikt de bal nog maar net als eerste. Király verovert de bal door een tackle van achteren. Király haalt uit met een fantastische trap. Paal! Klungelig pakt Eröz de bal. Eröz schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: VRG. SZLO FC 40%, Swedish Forest Academy 60%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
VRG. SZLO FC - Swedish Forest Academy 0:0