Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Előre Bekescsaba F.C. Velence FC
Normal Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
50% Spel op eigen helft 50%
4 Doelpogingen 7
5 Overtredingen 2
3 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
23.5 gemiddelde waardering 19.7
zwak Schieten slecht
slecht Passen zwak
matig Verdedigen zwak


24e minuut.
Pénzes is nu in balbezit. Zsámboki bereikt de bal nog maar net als eerste. Kollega legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Kollega krijgt een gele kaart. Zsámboki raakt geblesseerd tijdens het duel. Zsámboki legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. De bal vliegt tegen de lat.

38e minuut.
Zsámboki bereikt de bal nog maar net als eerste. Lockheart verovert de bal door een tackle van achteren. Jeny onderschept slim de pass. Leca onderschept slim de pass. Leca geeft een lange en hoge pass. Sarlós verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Előre Bekescsaba F.C. 51%, Velence FC 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Előre Bekescsaba F.C. - Velence FC 0:0

46e minuut.
Leca passt de bal met de wreef. Güneyli is nu in balbezit. Vass begaat een overtreding. Vass krijgt een gele kaart.

48e minuut.
Leca probeert de bal aan de voet te houden. Csikós is nu in balbezit. Csikós speelt de bal door. Zsámboki bereikt de bal nog maar net als eerste. Zsámboki haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Csikós geeft de bal voor. Vass is nu in balbezit. Szigethy begaat een overtreding. Szigethy krijgt een gele kaart.

64e minuut.
Mészöly onderschept slim de pass. Mészöly probeert naar een medespeler te passen. Zsámboki is nu in balbezit. Zsámboki schiet op doel. Erdei probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Szigethy onderschept slim de pass. Lockheart is nu in balbezit. Mészöly begaat een overtreding. Mészöly krijgt een gele kaart.

73e minuut.
Csikós rent richting de bal. Leca onderschept slim de pass. Leca met een sublieme pass. Zombori bereikt de bal nog maar net als eerste. Zombori draait met de bal, schiet en ... Sarlós verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

76e minuut.
Lockheart is nu in balbezit. Jeny onderschept slim de pass. Lockheart tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Lockheart krijgt een gele kaart.

78e minuut.
Ajkler onderschept slim de pass. Ajkler geeft een lange en hoge pass. Zombori bereikt de bal nog maar net als eerste. Leca rent richting de bal. Leca draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Sarlós probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

80e minuut.
Zsámboki verovert de bal door een tackle van achteren. Pénzes is nu in balbezit. Lockheart onderschept slim de pass. Zsámboki onderschept slim de pass. Zsámboki schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Szigethy passt de bal met de wreef. Leca bereikt de bal nog maar net als eerste. Leca probeert naar een medespeler te passen. Zombori rent richting de bal. Zombori schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Előre Bekescsaba F.C. 48%, Velence FC 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Előre Bekescsaba F.C. - Velence FC 0:0