Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
.................. Tipitopi
J Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
54% Spel op eigen helft 46%
5 Doelpogingen 6
6 Overtredingen 4
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.6 gemiddelde waardering 16.1
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen weak
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Makai probeert naar een medespeler te passen. Madarász bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaszás begaat een overtreding. Kaszás krijgt een gele kaart.

26e minuut.
Daar is Huszár, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Török probeert naar een medespeler te passen. Rózsavölgyi kopt de bal weg. Czagala rent richting de bal. Czagala draait met de bal, schiet en ... Paal!

36e minuut.
Köteles bereikt de bal nog maar net als eerste. Baticz is nu in balbezit. Köteles begaat een overtreding. Köteles krijgt een gele kaart.

44e minuut.
Makai met een snelle inworp. Kaszás bereikt de bal nog maar net als eerste. Wat een zware overtreding van Rózsavölgyi ... Strafschop! Rózsavölgyi krijgt een gele kaart. Kaszás raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Kaszás neemt zijn aanloop.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: .................. 47%, Tipitopi 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
.................. - Tipitopi 0:0

56e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Cseh niet meer kan verder spelen.

56e minuut.
Réti bereikt de bal nog maar net als eerste. Réti probeert naar een medespeler te passen. Makai rent richting de bal. Makai passt de bal met de wreef. Szendrei heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
.................. - Tipitopi 0:1

69e minuut.
Krúdy geeft de bal voor. Baticz kopt de bal weg. Réti is nu in balbezit. Kvasz rent richting de bal. Kvasz haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Mórocz probeert naar een medespeler te passen. Madarász rent richting de bal. Madarász geeft een hoge lob. Köteles rent richting de bal. Köteles geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Kvasz onderschept slim de pass. Csikai is nu in balbezit. Csikai geeft een hoge lob. Kvasz rent richting de bal. Kvasz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
.................. - Tipitopi 0:2

89e minuut.
Nemcsák bereikt de bal nog maar net als eerste. Lenkei verovert de bal door een tackle van achteren. Lenkei speelt de bal door. Kvasz is nu in balbezit. Kvasz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
.................. - Tipitopi 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: .................. 61%, Tipitopi 39%.
.................. - Tipitopi 0:3