Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Fehérvár Siófok
352 Tactiek 442+
41% Balbezit 59%
67% Spel op eigen helft 33%
3 Doelpogingen 20
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
27.6 gemiddelde waardering 48.3
matig Schieten uitstekend
zwak Passen goed
zwak Verdedigen goed


3e minuut.
Szanyó met een sublieme pass. Nádasdy bereikt de bal nog maar net als eerste. Nádasdy passt de bal zonder na te denken. Tukšenieks bereikt de bal nog maar net als eerste. Tukšenieks draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Újlaki bereikt de bal nog maar net als eerste. Szanyó is nu in balbezit. Újlaki schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Újlaki krijgt een gele kaart. Szanyó moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Szanyó kan niet meer verder spelen. Elekes komt het veld opgelopen.

20e minuut.
Nádasdy speelt de bal door. Klungelig pakt Elekes de bal. Elekes probeert naar een medespeler te passen. Tsiolis rent richting de bal. Tsiolis haalt uit met een fantastische trap. Laluska probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is Tukšenieks, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tukšenieks haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Fehérvár - Siófok 0:1

26e minuut.
Klungelig pakt Bojtor de bal. Tsiolis is nu in balbezit. Tsiolis passt de bal zonder na te denken. Tukšenieks rent richting de bal. Tukšenieks schiet op doel. Laluska bokst de bal weg. Laluska probeert naar een medespeler te passen. Pipek kopt de bal weg. Daar is Paudits, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Paudits geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Paudits is nu in balbezit. Elekes probeert naar een medespeler te passen. Tukšenieks bereikt de bal nog maar net als eerste. Tukšenieks schiet op doel. Laluska probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Fehérvár - Siófok 0:2

36e minuut.
Pipek kopt de bal weg. Ogryzek heeft problemen om de bal te vangen. Csoóri rent richting de bal. Ogryzek onderschept slim de pass. Ogryzek geeft een hoge lob. Laluska bokst de bal weg.

38e minuut.
Bojtor probeert naar een medespeler te passen. Baas rent richting de bal. Baas geeft een hoge lob. Tukšenieks is nu in balbezit. Tukšenieks draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
FC Fehérvár - Siófok 0:3

42e minuut.
Nádasdy rent richting de bal. Nádasdy passt de bal in één keer door. Tsiolis bereikt de bal nog maar net als eerste. Tsiolis draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Fehérvár 68%, Siófok 32%.
FC Fehérvár - Siófok 0:3

46e minuut.
Pipek is nu in balbezit. Pipek geeft de bal voor. Tsiolis kopt de bal weg. Tukšenieks is nu in balbezit. Tukšenieks haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

47e minuut.
Újhelyi verovert de bal door een tackle van achteren. Újhelyi geeft de bal voor. Dombóvári kopt de bal weg. Paudits bereikt de bal nog maar net als eerste. Paudits geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Fehérvár - Siófok 0:4

50e minuut.
Ogryzek passt de bal met de wreef. Tsiolis rent richting de bal. Tsiolis passt de bal zonder na te denken. Tukšenieks rent richting de bal. Tukšenieks haalt uit met een fantastische trap. Laluska probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

52e minuut.
Florescu met een harde bal richting middenveld. Ogryzek is nu in balbezit. Ogryzek passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Tukšenieks de bal. Tukšenieks draait met de bal, schiet en ... Laluska kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Tsiolis rent richting de bal. Tsiolis draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Csoóri bereikt de bal nog maar net als eerste. Paudits onderschept slim de pass. Paudits met een sublieme pass. Tsiolis rent richting de bal. Tsiolis draait met de bal, schiet en ... Laluska kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Tukšenieks heeft problemen om de bal te vangen. Tukšenieks haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Fehérvár - Siófok 0:5

68e minuut.
Csobánki is nu in balbezit. Paudits verovert de bal door een tackle van achteren. Paudits passt de bal in één keer door. Tsiolis bereikt de bal nog maar net als eerste. Tsiolis haalt uit met een fantastische trap. Laluska verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

72e minuut.
Domján met een sublieme pass. Dombóvári is nu in balbezit. Karafa onderschept slim de pass. Karafa draait met de bal, schiet en ... Florescu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Fehérvár - Siófok 1:5

83e minuut.
Urbaniczky rent richting de bal. Urbaniczky passt de bal zonder na te denken. Ogryzek met een sublieme pass. Tsiolis bereikt de bal nog maar net als eerste. Tsiolis schiet op doel. Laluska bokst de bal weg. Tukšenieks is nu in balbezit. Tukšenieks draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Fehérvár - Siófok 1:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Fehérvár 66%, Siófok 34%.
FC Fehérvár - Siófok 1:6