Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
HB. SEAT FFC Siófok
532 Tactiek 442+
42% Balbezit 58%
67% Spel op eigen helft 33%
0 Doelpogingen 21
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
32.2 gemiddelde waardering 48.7
matig Schieten formidabel
matig Passen goed
matig Verdedigen goed


1e minuut.
Rubio Iniesta passt de bal zonder na te denken. Inworp. Elekes met de inworp. Paudits geeft een hoge lob. Tukšenieks krijgt zijn hoofd ertegen. Abdulov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

12e minuut.
Paudits rent richting de bal. Paudits passt de bal in één keer door. Tsiolis bereikt de bal nog maar net als eerste. Tsiolis schiet op doel. Abdulov werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
HB. SEAT FFC - Siófok 0:1

20e minuut.
Elekes met de inworp. Tsiolis geeft een lange en hoge pass. Knežević probeert de bal aan de voet te houden. Tukšenieks is nu in balbezit. Tukšenieks draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Knežević rent richting de bal. Knežević geeft een lange en hoge pass. Elekes kopt de bal weg. Rudić geeft een lange en hoge pass. Nádasdy geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Tsiolis bereikt de bal nog maar net als eerste. Tsiolis draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
HB. SEAT FFC - Siófok 0:2

27e minuut.
Pipek met de inworp. Lichota met een sublieme pass. Paudits probeert naar een medespeler te passen. Tukšenieks rent richting de bal. Tukšenieks draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Nádasdy speelt de bal door. Tsiolis speelt de bal door. Tukšenieks rent richting de bal. Tukšenieks haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
HB. SEAT FFC - Siófok 0:3

41e minuut.
Dombóvári rent richting de bal. Paudits bereikt de bal nog maar net als eerste. Paudits geeft de bal voor. Daar is Tukšenieks, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tukšenieks schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
HB. SEAT FFC - Siófok 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: HB. SEAT FFC 63%, Siófok 37%.
HB. SEAT FFC - Siófok 0:4

51e minuut.
Haberstroh onderschept slim de pass. Lichota bereikt de bal nog maar net als eerste. Lichota met een sublieme pass. Tukšenieks rent richting de bal. Tukšenieks schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

53e minuut.
Baas geeft een hoge lob. Klir controleert de bal met de borst. Tukšenieks bereikt de bal nog maar net als eerste. Tukšenieks haalt uit met een fantastische trap. Abdulov maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
HB. SEAT FFC - Siófok 0:5

62e minuut.
Haberstroh speelt de bal door. Lichota bereikt de bal nog maar net als eerste. Lichota probeert naar een medespeler te passen. Tukšenieks heeft problemen om de bal te vangen. Tukšenieks haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Abdulov bokst de bal weg.

64e minuut.
Dombóvári met een sublieme pass. Klungelig pakt Tukšenieks de bal. Paudits probeert naar een medespeler te passen. Tsiolis is nu in balbezit. Tsiolis draait met de bal, schiet en ... Abdulov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Tukšenieks bereikt de bal nog maar net als eerste. Tukšenieks draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
HB. SEAT FFC - Siófok 0:6

65e minuut.
Adalıoğlu probeert naar een medespeler te passen. Daar is Jacobs, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tukšenieks verovert de bal door een tackle van achteren. Tukšenieks draait met de bal, schiet en ... Abdulov probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
HB. SEAT FFC - Siófok 0:7

67e minuut.
Elekes rent richting de bal. Elekes geeft een lange en hoge pass. Tsiolis geeft de bal voor. Tukšenieks bereikt de bal nog maar net als eerste. Tukšenieks schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
HB. SEAT FFC - Siófok 0:8

70e minuut.
Paudits is nu in balbezit. Paudits met een sublieme pass. Tsiolis rent richting de bal. Tsiolis haalt uit met een fantastische trap. Abdulov werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
HB. SEAT FFC - Siófok 0:9

75e minuut.
Tukšenieks rent richting de bal. Tukšenieks passt de bal zonder na te denken. Daar is Tsiolis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tsiolis haalt uit met een fantastische trap. Abdulov maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
HB. SEAT FFC - Siófok 0:10

77e minuut.
Knežević met een sublieme pass. Vanheusden rent richting de bal. Elekes maakt een afschuwelijke overtreding. Elekes krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: HB. SEAT FFC 71%, Siófok 29%.
HB. SEAT FFC - Siófok 0:10