Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ravasz.S.C. Lefoglaló Gátfutók
352 Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
41% Spel op eigen helft 59%
18 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
39.8 gemiddelde waardering 24.2
goed Schieten zwak
goed Passen slecht
redelijk Verdedigen zwak


6e minuut.
Magasföldi onderschept slim de pass. Magasföldi geeft de bal voor. Eszenyi met een sublieme pass. Kóczián is nu in balbezit. Kóczián draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Parragi rent richting de bal. Parragi passt de bal zonder na te denken. Kóczián is nu in balbezit. Kóczián draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Kanyó de bal onder controle te krijgen. Madaras kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

20e minuut.
Csikai is nu in balbezit. Csikai geeft een lange en hoge pass. Eszenyi rent richting de bal. Eszenyi geeft een lange en hoge pass. Börcsök maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ravasz.S.C. - Lefoglaló Gátfutók 1:0

22e minuut.
Mátyus heeft problemen om de bal te vangen. Mátyus speelt de bal door. Börcsök bereikt de bal nog maar net als eerste. Kóczián rent richting de bal. Kóczián haalt uit met een fantastische trap. Madaras probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

23e minuut.
Mátyus neemt de hoekschop. Sárvári kopt de bal weg. Zele met een sublieme pass. Börcsök rent richting de bal. Börcsök draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Ravasz.S.C. - Lefoglaló Gátfutók 2:0

25e minuut.
Csikai rent richting de bal. Kóczián onderschept slim de pass. Kóczián passt de bal met de wreef. Börcsök bereikt de bal nog maar net als eerste. Börcsök haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Kóczián kopt de bal weg. Daar is Mogyórosi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Börcsök is nu in balbezit. Börcsök haalt uit met een fantastische trap. Madaras maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ravasz.S.C. - Lefoglaló Gátfutók 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ravasz.S.C. 41%, Lefoglaló Gátfutók 59%.
Ravasz.S.C. - Lefoglaló Gátfutók 3:0

47e minuut.
Pázmándi met de inworp. Csikai heeft problemen om de bal te vangen. Csikai speelt de bal door. Budovinszky is nu in balbezit. Budovinszky schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

50e minuut.
Eszenyi speelt de bal door. Parragi speelt de bal door. Klungelig pakt Börcsök de bal. Börcsök schiet op doel. Madaras maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ravasz.S.C. - Lefoglaló Gátfutók 4:0

52e minuut.
Merényi heeft problemen om de bal te vangen. Zele rent richting de bal. Zele geeft de bal voor. Börcsök bereikt de bal nog maar net als eerste. Börcsök schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Parragi passt de bal zonder na te denken. Eszenyi bereikt de bal nog maar net als eerste. Eszenyi probeert naar een medespeler te passen. Kóczián bereikt de bal nog maar net als eerste. Kóczián haalt uit met een fantastische trap. Madaras kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

57e minuut.
Parragi raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Móricz komt het veld opgelopen.

62e minuut.
Eszenyi onderschept slim de pass. Eszenyi passt de bal met de wreef. Merényi speelt de bal door. Börcsök is nu in balbezit. Börcsök geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Kóczián draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Kanyó de bal onder controle te krijgen. Zele probeert naar een medespeler te passen. Börcsök heeft problemen om de bal te vangen. Börcsök draait met de bal, schiet en ... Madaras bokst de bal weg.

70e minuut.
Dárday probeert naar een medespeler te passen. Csikai is nu in balbezit. Surányi bereikt de bal nog maar net als eerste. Surányi haalt uit met een fantastische trap. Vindisch maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ravasz.S.C. - Lefoglaló Gátfutók 4:1

73e minuut.
Mátyus verovert de bal door een tackle van achteren. Mátyus probeert naar een medespeler te passen. Börcsök bereikt de bal nog maar net als eerste. Börcsök haalt uit met een fantastische trap. Madaras maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ravasz.S.C. - Lefoglaló Gátfutók 5:1

78e minuut.
Kóczián verovert de bal door een tackle van achteren. Kóczián passt de bal met de wreef. Mátyus geeft een lange en hoge pass. Börcsök springt en kopt de bal. Madaras probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Mátyus passt de bal in één keer door. Zele speelt de bal door. Móricz met een sublieme pass. Kóczián bereikt de bal nog maar net als eerste. Kóczián schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Mogyórosi bereikt de bal nog maar net als eerste. Börcsök verovert de bal door een tackle van achteren. Börcsök schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Ravasz.S.C. - Lefoglaló Gátfutók 6:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ravasz.S.C. 41%, Lefoglaló Gátfutók 59%.
Ravasz.S.C. - Lefoglaló Gátfutók 6:1