Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ravasz.S.C. FC Nagykozár
352 Tactiek Normal
60% Balbezit 40%
22% Spel op eigen helft 78%
31 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
34.6 gemiddelde waardering 19.2
solide Schieten waardeloos
solide Passen waardeloos
matig Verdedigen slecht


1e minuut.
Füsi verovert de bal door een tackle van achteren. Füsi probeert naar een medespeler te passen. Parragi probeert naar een medespeler te passen. Daar is Móricz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Móricz haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Ravasz.S.C. - FC Nagykozár 1:0

3e minuut.
Mátyus met een sublieme pass. Kóczián heeft problemen om de bal te vangen. Nemere bereikt de bal nog maar net als eerste. Móricz verovert de bal door een tackle van achteren. Móricz haalt uit met een fantastische trap. Gyánó probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Ravasz.S.C. - FC Nagykozár 2:0

7e minuut.
Na een snelle pass probeert Szakács de bal onder controle te krijgen. Mónos rent richting de bal. Mónos passt de bal met de wreef. Csirik is nu in balbezit. Csirik haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Mátyus kopt de bal weg. Móricz bereikt de bal nog maar net als eerste. Móricz haalt uit met een fantastische trap. Szarka probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Gyánó werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ravasz.S.C. - FC Nagykozár 3:0

11e minuut.
Szakács passt de bal met de wreef. Móricz rent richting de bal. Minarik rent richting de bal. Móricz verovert de bal door een tackle van achteren. Móricz geeft een lange en hoge pass. Gyánó bokst de bal weg.

13e minuut.
Hetényi rent richting de bal. Parragi verovert de bal door een tackle van achteren. Parragi probeert naar een medespeler te passen. Kóczián bereikt de bal nog maar net als eerste. Kóczián schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Minarik geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mátyus zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Móricz bereikt de bal nog maar net als eerste. Móricz geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Hetényi rent richting de bal. Parragi verovert de bal door een tackle van achteren. Parragi met een sublieme pass. Kóczián rent richting de bal. Kóczián haalt uit met een fantastische trap. Gyánó probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

21e minuut.
Nemere is nu in balbezit. Kóczián verovert de bal door een tackle van achteren. Kóczián schiet op doel. Szarka onderschept slim de pass.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Parragi is nu in balbezit. Móricz rent richting de bal. Parragi is nu in balbezit. Móricz bereikt de bal nog maar net als eerste. Móricz draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Mátyus rent richting de bal. Mátyus passt de bal zonder na te denken. Móricz is nu in balbezit. Móricz schiet op doel. Szarka probeert de bal aan de voet te houden. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Mátyus neemt de hoekschop. Hetényi heeft problemen om de bal te vangen. Kóczián is nu in balbezit. Kóczián schiet op doel. Gyánó werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ravasz.S.C. - FC Nagykozár 4:0

33e minuut.
Parragi onderschept slim de pass. Parragi probeert naar een medespeler te passen. Füsi is nu in balbezit. Füsi passt de bal met de wreef. Kóczián speelt de bal door. De bal raakt de paal. Móricz bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Ravasz.S.C. - FC Nagykozár 5:0

35e minuut.
Szarka geeft een hoge lob. Szakács bereikt de bal nog maar net als eerste. Mátyus met een sublieme pass. Móricz is nu in balbezit. Móricz draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

43e minuut.
Inworp. Iglódi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Füsi speelt de bal door. Parragi rent richting de bal. Parragi geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ravasz.S.C. 19%, FC Nagykozár 81%.
Ravasz.S.C. - FC Nagykozár 5:0

55e minuut.
Hidegkuti onderschept slim de pass. Szakács is nu in balbezit. Szakács met een sublieme pass. Parragi bereikt de bal nog maar net als eerste. Parragi geeft de bal voor. Gyánó probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Kóczián is nu in balbezit. Kóczián draait met de bal, schiet en ... Gyánó werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ravasz.S.C. - FC Nagykozár 6:0

56e minuut.
Klungelig pakt Kakas de bal. Minarik is nu in balbezit. Mátyus verovert de bal door een tackle van achteren. Móricz rent richting de bal. Móricz draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Iglódi rent richting de bal. Parragi onderschept slim de pass. Parragi met een sublieme pass. Kóczián is nu in balbezit. Kóczián draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Mátyus is nu in balbezit. Mátyus geeft de bal voor. Klungelig pakt Nemere de bal. Kóczián is nu in balbezit. Kóczián haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Ravasz.S.C. - FC Nagykozár 7:0

65e minuut.
Kakas rent richting de bal. Kakas geeft een hoge lob. Füsi speelt de bal door. Kóczián bereikt de bal nog maar net als eerste. Kóczián draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Gyánó trapt de bal weg van het doel. Klungelig pakt Kakas de bal. Szakács met een sublieme pass. Mátyus bereikt de bal nog maar net als eerste. Mátyus geeft de bal voor. Gyánó probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Kóczián heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
Ravasz.S.C. - FC Nagykozár 8:0

78e minuut.
Daar is Móricz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Móricz probeert naar een medespeler te passen. Kóczián rent richting de bal. Kóczián draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Füsi heeft problemen om de bal te vangen. Füsi met een sublieme pass. Parragi speelt de bal door. Móricz is nu in balbezit. Móricz draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Gyánó bokst de bal weg.

82e minuut.
Gyánó trapt de bal weg van het doel. Szakács probeert naar een medespeler te passen. Mátyus bereikt de bal nog maar net als eerste. Mátyus geeft een hoge lob. Kóczián maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Szakács kopt de bal weg. Parragi heeft problemen om de bal te vangen. Hetényi rent richting de bal. Móricz rent richting de bal. Móricz haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ravasz.S.C. 26%, FC Nagykozár 74%.
Ravasz.S.C. - FC Nagykozár 8:0