Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-05 18:34
  • Competitiewedstrijd: Megye I.12
  • Stadion: Kombispor Arena
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 3023
Kombispor Szigethalom SC
Normal Tactiek 343
57% Balbezit 43%
41% Spel op eigen helft 59%
12 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
28.2 gemiddelde waardering 18.8
average Schieten poor
average Passen poor
weak Verdedigen poor


10e minuut.
Waltner probeert naar een medespeler te passen. Mucha is nu in balbezit. Markó rent richting de bal. Geisz bereikt de bal nog maar net als eerste. Geisz schiet op doel. Gubán kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

12e minuut.
Kormány geeft een lange en hoge pass. Pető probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Geisz rent richting de bal. Geisz haalt uit met een fantastische trap. Gubán probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Kombispor - Szigethalom SC 0:1

34e minuut.
Mucha passt de bal in één keer door. Talapa rent richting de bal. Nádai tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Nádai krijgt een gele kaart.

43e minuut.
Rósa is nu in balbezit. Göröcs is nu in balbezit. Göröcs passt de bal zonder na te denken. Schwarz bereikt de bal nog maar net als eerste. Schwarz schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kombispor 44%, Szigethalom SC 56%.
Kombispor - Szigethalom SC 0:1

53e minuut.
Balajti is nu in balbezit. Balajti geeft de bal voor. Inworp. Dévánszki met een snelle inworp. Göröcs geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Kombispor - Szigethalom SC 1:1

54e minuut.
Mucha bereikt de bal nog maar net als eerste. Schwarz onderschept slim de pass. Schwarz passt de bal zonder na te denken. Göröcs rent richting de bal. Göröcs schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Schwarz is nu in balbezit. Waltner onderschept slim de pass. Waltner speelt de bal door. Göröcs is nu in balbezit. Göröcs haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Daar is Talapa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Talapa speelt de bal door. Dévánszki probeert naar een medespeler te passen. Schwarz bereikt de bal nog maar net als eerste. Schwarz draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Göröcs rent richting de bal. Waltner onderschept slim de pass. Waltner probeert naar een medespeler te passen. Geisz rent richting de bal. Geisz draait met de bal, schiet en ... Gubán bokst de bal weg.

72e minuut.
Nádai met de inworp. Dévánszki rent richting de bal. Dévánszki geeft een hoge lob. Schwarz bereikt de bal nog maar net als eerste. Schwarz haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

73e minuut.
Harsányi geeft de bal voor. Inworp. Dévánszki met de inworp. Göröcs bereikt de bal nog maar net als eerste. Göröcs schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Orth probeert de bal aan de voet te houden. Markó is nu in balbezit. Markó met een sublieme pass. Geisz bereikt de bal nog maar net als eerste. Geisz draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Dévánszki raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Szilágyi komt het veld opgelopen. Tornyi kopt de bal weg. Orth rent richting de bal. Geisz begaat een overtreding. Geisz krijgt een gele kaart.

81e minuut.
Waltner onderschept slim de pass. Waltner met een sublieme pass. Szilágyi bereikt de bal nog maar net als eerste. Göröcs rent richting de bal. Göröcs schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Rósa rent richting de bal. Rósa geeft een lange en hoge pass. Balajti heeft problemen om de bal te vangen. Schwarz is nu in balbezit. Schwarz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kombispor - Szigethalom SC 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kombispor 38%, Szigethalom SC 62%.
Kombispor - Szigethalom SC 2:1