Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kismo Football Club Kombispor
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
51% Spel op eigen helft 49%
7 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.7 gemiddelde waardering 27.3
slecht Schieten matig
waardeloos Passen matig
slecht Verdedigen slecht


12e minuut.
Rósa onderschept slim de pass. Rósa met een sublieme pass. Pető geeft een hoge lob. Schwarz rent richting de bal. Schwarz haalt uit met een fantastische trap. Vadkerti kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

17e minuut.
Szilágyi passt de bal met de wreef. Vécsey probeert de bal met de borst te controleren. Seress rent richting de bal. Vécsey is nu in balbezit. Vécsey schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kismo Football Club - Kombispor 1:0

20e minuut.
Csatlós speelt de bal door. Dévánszki is nu in balbezit. Dévánszki speelt de bal door. Schwarz rent richting de bal. Schwarz haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Kovácsevics met een harde bal richting middenveld. Szilágyi kopt de bal weg. Schwarz is nu in balbezit. Schwarz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Kismo Football Club - Kombispor 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kismo Football Club 54%, Kombispor 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Kismo Football Club - Kombispor 1:1

49e minuut.
Rósa rent richting de bal. Kis-Molnár onderschept slim de pass. Kis-Molnár met een sublieme pass. Vécsey bereikt de bal nog maar net als eerste. Vécsey schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

51e minuut.
Hidi passt de bal met de wreef. Csibor rent richting de bal. Csibor passt de bal met de wreef. Vécsey bereikt de bal nog maar net als eerste. Vécsey schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Vécsey verovert de bal door een tackle van achteren. Rósa is nu in balbezit. Vécsey tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Rósa wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Rósa kan niet meer verder spelen. Bokor komt het veld opgelopen.

59e minuut.
Bokor geeft de bal voor. Göröcs rent richting de bal. Ladó rent richting de bal. Göröcs onderschept slim de pass. Göröcs haalt uit met een fantastische trap. Vadkerti bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Kismo Football Club - Kombispor 1:2

61e minuut.
Bokor onderschept slim de pass. Kis-Molnár is nu in balbezit. Kis-Molnár passt de bal zonder na te denken. Vécsey is nu in balbezit. Vécsey haalt uit met een fantastische trap. Gubán verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

75e minuut.
Göröcs is nu in balbezit. Schwarz bereikt de bal nog maar net als eerste. Csatlós verovert de bal door een tackle van achteren. Göröcs verovert de bal door een tackle van achteren. Göröcs schiet op doel. Vadkerti verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

78e minuut.
Göröcs bereikt de bal nog maar net als eerste. Göröcs passt de bal in één keer door. Ladó met een sublieme pass. Daar is Schwarz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Schwarz schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kismo Football Club 48%, Kombispor 52%.
Kismo Football Club - Kombispor 1:2