Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Szigethalom SC Újbuda FC
343 Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
42% Spel op eigen helft 58%
12 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.3 gemiddelde waardering 20.6
unsatisfactory Schieten weak
poor Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Mucha verovert de bal door een tackle van achteren. Urbanik is nu in balbezit. Urbanik passt de bal in één keer door. Markó is nu in balbezit. Markó schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Daar is Márialigeti, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Talapa bereikt de bal nog maar net als eerste. Talapa passt de bal zonder na te denken. Urbanik bereikt de bal nog maar net als eerste. Urbanik schiet op doel. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Kapoli kopt de bal weg. Daar is Balajti, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Harsányi is nu in balbezit. Radnai rent richting de bal. Radnai schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Márialigeti geeft een lange en hoge pass. Kapoli rent richting de bal. Balajti legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Balajti krijgt een gele kaart. Kapoli is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Kapoli kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Zatykó verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Radnai rent richting de bal. Radnai haalt uit met een fantastische trap. Zatykó maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Szigethalom SC - Újbuda FC 0:1

25e minuut.
Urbanik met een sublieme pass. Mucha rent richting de bal. Radnai onderschept slim de pass. Radnai haalt uit met een fantastische trap. Zatykó probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

35e minuut.
Márialigeti is nu in balbezit. Márialigeti speelt de bal door. Talapa speelt de bal door. Urbanik rent richting de bal. Urbanik schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Tokody zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kapoli bereikt de bal nog maar net als eerste. Kapoli geeft een lange en hoge pass. Obitz rent richting de bal. Obitz haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Szigethalom SC 42%, Újbuda FC 58%.
Szigethalom SC - Újbuda FC 0:1

59e minuut.
Radnai probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Márialigeti is nu in balbezit. Márialigeti passt de bal met de wreef. Radnai bereikt de bal nog maar net als eerste. Radnai draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Obitz is nu in balbezit. Obitz passt de bal met de wreef. Talapa probeert naar een medespeler te passen. Urbanik bereikt de bal nog maar net als eerste. Urbanik schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Waltner verovert de bal door een tackle van achteren. Waltner speelt de bal door. Klungelig pakt Radnai de bal. Radnai draait met de bal, schiet en ... Zatykó probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Szigethalom SC - Újbuda FC 0:2

89e minuut.
Ráthonyi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ráthonyi geeft een hoge lob. Balajti kopt de bal weg. Tokody kan de bal niet met de borst controleren. Tokody schiet op doel. Zatykó bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Szigethalom SC 42%, Újbuda FC 58%.
Szigethalom SC - Újbuda FC 0:2