Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Reeves team Fogatos FC
Normal Tactiek 433
50% Balbezit 50%
52% Spel op eigen helft 48%
15 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14.5 gemiddelde waardering 24
slecht Schieten zwak
waardeloos Passen zwak
waardeloos Verdedigen slecht


2e minuut.
Klungelig pakt Bánó de bal. Feczesin bereikt de bal nog maar net als eerste. Bánó rent richting de bal. Feczesin rent richting de bal. Feczesin haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Reeves team - Fogatos FC 0:1

5e minuut.
Ulveczki bereikt de bal nog maar net als eerste. Bicski verovert de bal door een tackle van achteren. Bicski speelt de bal door. Pigniczki is nu in balbezit. Pigniczki schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Reeves team - Fogatos FC 1:1

18e minuut.
Márialigeti geeft de bal voor. Kenéz kopt de bal weg. Pigniczki kan de bal niet met de borst controleren. Pigniczki draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Babolcsay probeert naar een medespeler te passen. Kosztolányi is nu in balbezit. Pigniczki onderschept slim de pass. Pigniczki schiet op doel. Regőczi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Reeves team - Fogatos FC 2:1

31e minuut.
Haisza is nu in balbezit. Haisza passt de bal in één keer door. Pigniczki is nu in balbezit. Pigniczki schiet op doel. Regőczi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Reeves team - Fogatos FC 3:1

33e minuut.
Ulveczki speelt de bal door. Tulipán bereikt de bal nog maar net als eerste. Tulipán passt de bal zonder na te denken. Feczesin bereikt de bal nog maar net als eerste. Feczesin schiet op doel. Kállay bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

36e minuut.
Ulveczki is nu in balbezit. Ulveczki met een sublieme pass. Tulipán rent richting de bal. Feczesin bereikt de bal nog maar net als eerste. Feczesin haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Melis rent richting de bal. Bánó verovert de bal door een tackle van achteren. Bánó passt de bal in één keer door. Feczesin bereikt de bal nog maar net als eerste. Feczesin draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Kállay probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Reeves team 47%, Fogatos FC 53%.
Reeves team - Fogatos FC 3:1

51e minuut.
Bicski geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Zsolnai met de inworp. Kenéz is nu in balbezit. Kenéz schiet op doel. Regőczi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

53e minuut.
Bánó probeert naar een medespeler te passen. Tulipán rent richting de bal. Szalma rent richting de bal. Tulipán onderschept slim de pass. Tulipán geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Kállay trapt de bal weg. Kenéz kopt de bal weg. Kosztolányi heeft problemen om de bal te vangen. Pigniczki bereikt de bal nog maar net als eerste. Pigniczki schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Sárközi met een snelle inworp. Tulipán bereikt de bal nog maar net als eerste. Tulipán passt de bal met de wreef. Feczesin bereikt de bal nog maar net als eerste. Feczesin draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Reeves team - Fogatos FC 3:2

73e minuut.
Kenéz bereikt de bal nog maar net als eerste. Pigniczki rent richting de bal. Gazsó bereikt de bal nog maar net als eerste. Pigniczki verovert de bal door een tackle van achteren. Pigniczki haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Bicski is nu in balbezit. Bicski geeft de bal voor. Klungelig pakt Sárközi de bal. Pigniczki bereikt de bal nog maar net als eerste. Pigniczki draait met de bal, schiet en ... Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Reeves team 57%, Fogatos FC 43%.
Reeves team - Fogatos FC 3:2