Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Csalamádé Fc Kucko Fc
Legújabb Tactiek Nozi
48% Balbezit 52%
72% Spel op eigen helft 28%
5 Doelpogingen 20
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
30.4 gemiddelde waardering 37.5
matig Schieten zeer goed
zwak Passen redelijk
matig Verdedigen matig


3e minuut.
Csala geeft de bal voor. Nemesi kopt de bal weg. Daar is Gyurka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Plókai is nu in balbezit. Plókai schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Megyesi met een sublieme pass. Asparuhov heeft problemen om de bal te vangen. Asparuhov speelt de bal door. Vidaurre rent richting de bal. Vidaurre draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Megyesi is nu in balbezit. Megyesi geeft de bal voor. Vidaurre rent richting de bal. Vidaurre draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Csalamádé Fc - Kucko Fc 0:1

16e minuut.
Ciorbea is nu in balbezit. Kállay onderschept slim de pass. Kállay geeft een hoge lob. Asparuhov is nu in balbezit. Asparuhov haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Sebes trapt de bal weg van het doel. Tersánszky-Tóth kopt de bal weg. Piedra bereikt de bal nog maar net als eerste. Piedra geeft een hoge lob. Sebes werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Szabados is nu in balbezit. Megyesi onderschept slim de pass. Megyesi passt de bal in één keer door. Vidaurre bereikt de bal nog maar net als eerste. Vidaurre haalt uit met een fantastische trap. Sebes verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Orth verovert de bal door een tackle van achteren.
GOOOAAAAAAL!!!
Csalamádé Fc - Kucko Fc 0:2

31e minuut.
Zámbó probeert de bal met de borst te controleren. Megyesi onderschept slim de pass. Megyesi geeft de bal voor. Asparuhov is nu in balbezit. Asparuhov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Csalamádé Fc - Kucko Fc 0:3

41e minuut.
Berán verovert de bal door een tackle van achteren. Rosta rent richting de bal. Rosta met een sublieme pass. Asparuhov bereikt de bal nog maar net als eerste. Asparuhov haalt uit met een fantastische trap. Sebes kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

43e minuut.
Piedra geeft de bal voor. Asparuhov heeft problemen om de bal te vangen. Vidaurre is nu in balbezit. Asparuhov bereikt de bal nog maar net als eerste. Asparuhov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Csalamádé Fc - Kucko Fc 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Csalamádé Fc 68%, Kucko Fc 32%.
Csalamádé Fc - Kucko Fc 0:4

48e minuut.
Plókai rent richting de bal. Tersánszky-Tóth met een sublieme pass. Rosta is nu in balbezit. Ciorbea is nu in balbezit. Ciorbea haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Orth probeert de bal aan de voet te houden. Tersánszky-Tóth probeert naar een medespeler te passen. Daar is Vidaurre, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vidaurre haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Csalamádé Fc - Kucko Fc 0:5

55e minuut.
Ciorbea speelt de bal door. Cseke bereikt de bal nog maar net als eerste. Vidaurre rent richting de bal. Vidaurre schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Csalamádé Fc - Kucko Fc 0:6

57e minuut.
Csala bereikt de bal nog maar net als eerste. Megyesi onderschept slim de pass. Megyesi geeft een hoge lob. Piedra kopt de bal weg. Orth heeft problemen om de bal te vangen.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Plókai onderschept slim de pass. Plókai passt de bal zonder na te denken. Rosta met een sublieme pass. Vidaurre is nu in balbezit. Vidaurre draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Ciorbea bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Gyurka. Ciorbea is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Szabados met een snel genomen vrije trap. Plókai speelt de bal door. Ciorbea rent richting de bal. Ciorbea draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Megyesi onderschept slim de pass. Megyesi passt de bal zonder na te denken. Cseke bereikt de bal nog maar net als eerste. Vidaurre verovert de bal door een tackle van achteren. Vidaurre schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Rosta onderschept slim de pass. Rosta probeert naar een medespeler te passen. Asparuhov bereikt de bal nog maar net als eerste. Asparuhov schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Nemesi geeft een lange en hoge pass. Vidaurre kopt de bal weg. Asparuhov is nu in balbezit. Asparuhov haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Asparuhov rent richting de bal. Asparuhov schiet op doel. Sebes werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Csalamádé Fc - Kucko Fc 0:7

81e minuut.
Rosta is nu in balbezit. Rosta speelt de bal door. Vidaurre heeft problemen om de bal te vangen. Vidaurre haalt uit met een fantastische trap. Sebes maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Csalamádé Fc - Kucko Fc 0:8

84e minuut.
Asparuhov is nu in balbezit. Asparuhov passt de bal in één keer door. Piedra rent richting de bal. Vidaurre rent richting de bal. Vidaurre schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Rosta kopt de bal weg. Zámbó rent richting de bal. Vidaurre met een sublieme pass. Asparuhov bereikt de bal nog maar net als eerste. Asparuhov draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Csalamádé Fc 75%, Kucko Fc 25%.
Csalamádé Fc - Kucko Fc 0:8