Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Atkár SE Kucko Fc
343 Tactiek Nozi
47% Balbezit 53%
61% Spel op eigen helft 39%
13 Doelpogingen 23
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
1 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
33.3 gemiddelde waardering 41.1
adequate Schieten very good
average Passen adequate
average Verdedigen adequate


1e minuut.
Berán verovert de bal door een tackle van achteren. Berán geeft een lange en hoge pass. Tersánszky-Tóth kopt de bal weg. Venczel is nu in balbezit. Venczel draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Kollár rent richting de bal. Kollár haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Atkár SE - Kucko Fc 1:0

8e minuut.
Kállay kopt de bal weg. Asparuhov rent richting de bal. Met opzet legt Mizsér zijn tegenspeler op de grond. Mizsér is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding. Asparuhov moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Asparuhov kan niet meer verder spelen. Mucha komt het veld opgelopen.

15e minuut.
Rosta kopt de bal weg. Mucha rent richting de bal. Vidaurre bereikt de bal nog maar net als eerste. Vidaurre schiet op doel. Kubinszki probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Atkár SE - Kucko Fc 1:1

16e minuut.
Bányai speelt de bal door. Daar is Székely, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mucha tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Mucha krijgt een gele kaart.

17e minuut.
Gyurka heeft problemen om de bal te vangen. Kollár bereikt de bal nog maar net als eerste. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Kasper zal de hoekschop nemen. Venczel krijgt zijn hoofd ertegen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Sziráki probeert wanhopig de bal te grijpen. Daar is Kollár, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bányai rent richting de bal. Bányai schiet op doel. Sziráki bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Atkár SE - Kucko Fc 2:1

19e minuut.
Rosta passt de bal zonder na te denken. Piedra is nu in balbezit. Piedra passt de bal zonder na te denken. Mucha is nu in balbezit. Mucha draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Nemesi onderschept slim de pass. Nemesi passt de bal in één keer door. Megyesi speelt de bal door. Mucha is nu in balbezit. Mucha draait met de bal, schiet en ... Kubinszki kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

26e minuut.
Rosta met een sublieme pass. Mucha rent richting de bal. Vidaurre rent richting de bal. Mucha bereikt de bal nog maar net als eerste. Mucha haalt uit met een fantastische trap. Kubinszki kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Világi probeert de bal met de borst te controleren.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Atkár SE - Kucko Fc 2:2

34e minuut.
Bányai is nu in balbezit. Bányai schiet op doel. Daar is Megyesi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kollár bereikt de bal nog maar net als eerste. Kollár draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Tersánszky-Tóth met de inworp. Piedra rent richting de bal. Piedra met een sublieme pass. Vidaurre is nu in balbezit. Vidaurre draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

38e minuut.
Sunyovszky probeert naar een medespeler te passen. Venczel is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Nemesi. Nemesi krijgt een gele kaart.

40e minuut.
Rosta met een sublieme pass. Klungelig pakt Vidaurre de bal. Mucha is nu in balbezit. Mucha draait met de bal, schiet en ... Kubinszki probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Atkár SE - Kucko Fc 2:3

43e minuut.
Kállay bereikt de bal nog maar net als eerste. Sunyovszky met een sublieme pass. Gyurka bereikt de bal nog maar net als eerste. Venczel verovert de bal door een tackle van achteren. Venczel draait met de bal, schiet en ... Sziráki verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

44e minuut.
Klungelig pakt Piedra de bal. Piedra probeert naar een medespeler te passen. Vidaurre rent richting de bal. Vidaurre schiet op doel. Kubinszki probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Atkár SE - Kucko Fc 2:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Atkár SE 64%, Kucko Fc 36%.
Atkár SE - Kucko Fc 2:4

49e minuut.
Venczel passt de bal met de wreef. Sunyovszky is nu in balbezit. Sunyovszky passt de bal met de wreef. Daar is Bányai, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bányai haalt uit met een fantastische trap. Sziráki bokst de bal weg.

59e minuut.
Piedra is nu in balbezit. Gelei is nu in balbezit. Piedra verovert de bal door een tackle van achteren. Vidaurre rent richting de bal. Vidaurre draait met de bal, schiet en ... Kubinszki probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

66e minuut.
Megyesi probeert naar een medespeler te passen. Mucha rent richting de bal. Mucha passt de bal in één keer door. Vidaurre bereikt de bal nog maar net als eerste. Vidaurre draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Mucha bereikt de bal nog maar net als eerste. Mucha passt de bal in één keer door. Vidaurre heeft problemen om de bal te vangen. Vidaurre draait met de bal, schiet en ... Kubinszki werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Atkár SE - Kucko Fc 2:5

74e minuut.
Daar is Bányai, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bányai passt de bal in één keer door. Na een snelle pass probeert Sunyovszky de bal onder controle te krijgen. Vidaurre is nu in balbezit. Vidaurre haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Kasper is nu in balbezit. Kasper passt de bal met de wreef. Bányai is nu in balbezit. Bányai haalt uit met een fantastische trap. Kollár krijgt zijn hoofd ertegen. Paal!
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Bányai heeft problemen om de bal te vangen. Megyesi geeft de bal voor. Vidaurre rent richting de bal. Daar is Vidaurre, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vidaurre schiet op doel. Kubinszki bokst de bal weg. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Atkár SE 59%, Kucko Fc 41%.
Atkár SE - Kucko Fc 2:5