Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-03-27 18:34
  • Competitiewedstrijd: Megye I.13
  • Stadion: Hörö Park
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 2861
Hörökopter FC Ferencváros.
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
51% Spel op eigen helft 49%
8 Doelpogingen 4
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
22.4 gemiddelde waardering 29
adequate Schieten weak
weak Passen weak
poor Verdedigen poor


6e minuut.
Doncu passt de bal in één keer door. Devrimşen is nu in balbezit. Devrimşen probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Rymuza de bal. Rymuza draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Gorzelak kopt de bal weg. Daar is Devrimşen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Devrimşen passt de bal zonder na te denken. Rymuza bereikt de bal nog maar net als eerste. Rymuza draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Gorzelak verovert de bal door een tackle van achteren. Gorzelak geeft een lange en hoge pass. Topčagić probeert de bal aan de voet te houden. Rymuza is nu in balbezit. Rymuza haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Oliveira geeft de bal voor. Inworp. Hemrich met de inworp. Szucki bereikt de bal nog maar net als eerste. Szucki haalt uit met een fantastische trap. Tyburski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Hörökopter FC - Ferencváros. 1:0

26e minuut.
Topčagić onderschept slim de pass. Topčagić met een sublieme pass. Kapka rent richting de bal. Kapka haalt uit met een fantastische trap. Tyburski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Hörökopter FC - Ferencváros. 2:0

29e minuut.
Bacca probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Hemrich rent richting de bal. Gorzelak tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Gorzelak krijgt een gele kaart.

40e minuut.
Nógrádi bereikt de bal nog maar net als eerste. Nógrádi met een sublieme pass. Szucki rent richting de bal. Kapka rent richting de bal. Kapka haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

42e minuut.
Oliveira rent richting de bal. Szucki bereikt de bal nog maar net als eerste. Szucki passt de bal in één keer door. Kapka rent richting de bal. Kapka haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Topčagić rent richting de bal. Bacca onderschept slim de pass. Bacca speelt de bal door. Hemrich is nu in balbezit. Gorzelak geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hörökopter FC 49%, Ferencváros. 51%.
Hörökopter FC - Ferencváros. 2:0

48e minuut.
Szucki passt de bal met de wreef. Kapka is nu in balbezit. Doncu is nu in balbezit. Kapka verovert de bal door een tackle van achteren. Kapka haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Inworp. Hemrich met de inworp. Szucki controleert de bal met de borst. Kapka bereikt de bal nog maar net als eerste. Kapka geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Kapka met een sublieme pass. Hemrich rent richting de bal. Gorzelak is nu in balbezit. Hemrich verovert de bal door een tackle van achteren. Hemrich geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hörökopter FC 52%, Ferencváros. 48%.
Hörökopter FC - Ferencváros. 2:0