Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Hajcsattok FC Atkár SE
hcs_d Tactiek 343
46% Balbezit 54%
58% Spel op eigen helft 42%
13 Doelpogingen 14
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
23.5 gemiddelde waardering 32.4
weak Schieten adequate
weak Passen average
poor Verdedigen poor


9e minuut.
Mizsér bereikt de bal nog maar net als eerste. Mizsér passt de bal in één keer door. Sunyovszky bereikt de bal nog maar net als eerste. Venczel is nu in balbezit. Venczel haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Mizsér bereikt de bal nog maar net als eerste. Springsteen bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Mizsér. Springsteen raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Springsteen kan niet meer verder spelen. Kóczián komt het veld opgelopen.

39e minuut.
Csirik bereikt de bal nog maar net als eerste. Bányai rent richting de bal. Csirik begaat een overtreding. Csirik krijgt een gele kaart. Bányai raakt geblesseerd tijdens het duel. Venczel komt bij de bal en schiet. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

41e minuut.
Bányai probeert naar een medespeler te passen. Venczel rent richting de bal. Kollár bereikt de bal nog maar net als eerste. Kollár schiet op doel. Futó probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Hajcsattok FC - Atkár SE 0:1

44e minuut.
Béres is nu in balbezit. Wat een zware overtreding van Mizsér ... Strafschop! Béres raakt geblesseerd tijdens het duel. Béres legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Kubinszki werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Hajcsattok FC - Atkár SE 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hajcsattok FC 67%, Atkár SE 33%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Hajcsattok FC - Atkár SE 1:1

47e minuut.
Székely probeert de bal aan de voet te houden. Sunyovszky bereikt de bal nog maar net als eerste. Sunyovszky passt de bal zonder na te denken. Venczel rent richting de bal. Venczel haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

49e minuut.
Sunyovszky is nu in balbezit. Sunyovszky passt de bal met de wreef. Chitiva bereikt de bal nog maar net als eerste. Venczel verovert de bal door een tackle van achteren. Venczel draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Kollár verovert de bal door een tackle van achteren. Kasper bereikt de bal nog maar net als eerste. Kasper passt de bal in één keer door. Venczel is nu in balbezit. Venczel schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Székely passt de bal in één keer door. Szántai probeert de bal aan de voet te houden. Kasper is nu in balbezit. Kasper geeft een hoge lob. Venczel geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Székely passt de bal in één keer door. Venczel rent richting de bal. Bukta is nu in balbezit. Venczel onderschept slim de pass. Venczel draait met de bal, schiet en ... Futó kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

74e minuut.
Kóczián onderschept slim de pass. Kóczián geeft de bal voor. Béres is nu in balbezit. Béres schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Hajcsattok FC - Atkár SE 2:1

75e minuut.
Kollár heeft problemen om de bal te vangen. Béres onderschept slim de pass. Mizsér is nu in balbezit. Béres verovert de bal door een tackle van achteren. Béres draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hajcsattok FC 49%, Atkár SE 51%.
Hajcsattok FC - Atkár SE 2:1