Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Tellysavalas Vacak FC
442 Tactiek 5-3-2
59% Balbezit 41%
29% Spel op eigen helft 71%
23 Doelpogingen 3
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
46.2 gemiddelde waardering 30
zeer goed Schieten matig
solide Passen matig
goed Verdedigen zwak


1e minuut.
Giemsa is nu in balbezit. Giemsa probeert naar een medespeler te passen. Ględała is nu in balbezit. Ględała geeft een lange en hoge pass. Ryser krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Daar is Csiki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pascalin rent richting de bal. Pascalin haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Tellysavalas - Vacak FC 1:0

5e minuut.
Aguilar passt de bal in één keer door. Pascalin rent richting de bal. Pascalin passt de bal met de wreef. Ryser is nu in balbezit. Ryser haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Tellysavalas - Vacak FC 2:0

12e minuut.
Ględała verovert de bal door een tackle van achteren. Ględała met een sublieme pass. Pascalin rent richting de bal. Ryser is nu in balbezit. Ryser draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Aguilar probeert naar een medespeler te passen. Pascalin bereikt de bal nog maar net als eerste. Wat een zware overtreding van Béky ... Strafschop! Pascalin is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Aguilar neemt de penalty, wat een uithaal!
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Béky rent richting de bal. Pascalin verovert de bal door een tackle van achteren. Pascalin passt de bal in één keer door. Ryser rent richting de bal. Ryser draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

23e minuut.
Giemsa zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ględała bereikt de bal nog maar net als eerste. Ględała geeft de bal voor. Ryser is nu in balbezit. Ryser draait met de bal, schiet en ... Dombóvári kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

28e minuut.
Aguilar passt de bal met de wreef. Béky is nu in balbezit. Pascalin onderschept slim de pass. Pascalin haalt uit met een fantastische trap. Dombóvári werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tellysavalas - Vacak FC 3:0

30e minuut.
Chalobah passt de bal met de wreef. Aguilar bereikt de bal nog maar net als eerste. Aguilar probeert naar een medespeler te passen. Ryser is nu in balbezit. Ryser schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Béky is nu in balbezit. Ględała verovert de bal door een tackle van achteren. Ględała probeert naar een medespeler te passen. Pascalin is nu in balbezit. Pascalin schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Klungelig pakt Chalobah de bal. Szász is nu in balbezit. Chalobah begaat een overtreding. Chalobah krijgt een gele kaart.

41e minuut.
Elanga rent richting de bal. Elanga geeft de bal voor. Meszlényi kopt de bal weg. Szász bereikt de bal nog maar net als eerste. Szász haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Tellysavalas - Vacak FC 3:1

43e minuut.
Pap is nu in balbezit. Ryser verovert de bal door een tackle van achteren. Wat een zware overtreding van Malfeito ... Strafschop! Malfeito is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding. Ryser is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Pascalin kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Dombóvári verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tellysavalas 29%, Vacak FC 71%.
Tellysavalas - Vacak FC 3:1

46e minuut.
Giemsa probeert naar een medespeler te passen. Pascalin bereikt de bal nog maar net als eerste. Pascalin passt de bal zonder na te denken. Grzymała bereikt de bal nog maar net als eerste. Grzymała geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

47e minuut.
Dombóvári met een harde bal richting middenveld. Chalobah probeert naar een medespeler te passen. Somlai geeft een hoge lob. Ryser rent richting de bal. Ryser draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

50e minuut.
Elanga is nu in balbezit. Kotász begaat een overtreding. Elanga is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Chalobah zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Pascalin is nu in balbezit. Pascalin draait met de bal, schiet en ... Dombóvári probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Tellysavalas - Vacak FC 4:1

59e minuut.
Elanga met een sublieme pass. Ryser is nu in balbezit. Ryser geeft een lange en hoge pass. Pascalin is nu in balbezit. Pascalin schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

59e minuut.
Inworp. Grzymała zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ryser bereikt de bal nog maar net als eerste. Ryser geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
Tellysavalas - Vacak FC 5:1

63e minuut.
Elanga onderschept slim de pass. Elanga geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Béky de bal onder controle te krijgen. Ryser is nu in balbezit. Ryser haalt uit met een fantastische trap. Dombóvári probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

65e minuut.
Elanga passt de bal zonder na te denken. Aguilar is nu in balbezit. Aguilar geeft de bal voor. Pascalin is nu in balbezit. Pascalin draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Tellysavalas - Vacak FC 6:1

80e minuut.
Aguilar heeft problemen om de bal te vangen. Aguilar speelt de bal door. Grzymała speelt de bal door. Ryser rent richting de bal. Ryser schiet op doel. Dombóvári verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tellysavalas 29%, Vacak FC 71%.
Tellysavalas - Vacak FC 6:1