Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-29 18:34
  • Competitiewedstrijd: Megye I.14
  • Stadion: Kopó Fc Arena
  • Weer: no clouds
    warm
  • Toeschouwers: 2994
Kopó Fc tatabánya fc
Beton Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
49% Spel op eigen helft 51%
10 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
22.8 gemiddelde waardering 20.2
weak Schieten poor
poor Passen average
poor Verdedigen weak


23e minuut.
Mikola bereikt de bal nog maar net als eerste. Palkó onderschept slim de pass. Palkó passt de bal zonder na te denken. Vécsey bereikt de bal nog maar net als eerste. Vécsey haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Ember rent richting de bal. Fejér verovert de bal door een tackle van achteren. Fejér schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

25e minuut.
Süle geeft een hoge lob. Kubinyi bereikt de bal nog maar net als eerste. Bornemissza bereikt de bal nog maar net als eerste. Bornemissza schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Kopó Fc - tatabánya fc 0:1

29e minuut.
Ember geeft een hoge lob. Kubinyi heeft problemen om de bal te vangen. Jaross begaat een overtreding. Jaross krijgt een gele kaart.

32e minuut.
Mikola speelt de bal door. Kubinyi bereikt de bal nog maar net als eerste. Kubinyi probeert naar een medespeler te passen. Bornemissza bereikt de bal nog maar net als eerste. Bornemissza haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Daar is Ember, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fejér is nu in balbezit. Fejér passt de bal in één keer door. Palkó rent richting de bal. Palkó geeft een lange en hoge pass. Paal!
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Kopó Fc - tatabánya fc 1:1

41e minuut.
Kubinyi speelt de bal door. Vécsey heeft problemen om de bal te vangen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kubinyi. Vécsey wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Fejér zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Vécsey is nu in balbezit. Vécsey draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

43e minuut.
Mikola heeft problemen om de bal te vangen. Fejér onderschept slim de pass. Fejér speelt de bal door. Vécsey rent richting de bal. Vécsey schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kopó Fc - tatabánya fc 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kopó Fc 47%, tatabánya fc 53%.
Kopó Fc - tatabánya fc 2:1

58e minuut.
Bornemissza passt de bal in één keer door. Süle rent richting de bal. Csernyánszki onderschept slim de pass. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Süle zal de hoekschop nemen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

68e minuut.
Csernyánszki rent richting de bal. Süle bereikt de bal nog maar net als eerste. Süle geeft de bal voor. Bornemissza is nu in balbezit. Bornemissza draait met de bal, schiet en ... Kerepeszki kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

86e minuut.
Süle is nu in balbezit. Süle geeft een lange en hoge pass. Csernyánszki is nu in balbezit. Kubinyi verovert de bal door een tackle van achteren. Kubinyi geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kopó Fc 51%, tatabánya fc 49%.
Kopó Fc - tatabánya fc 2:1