Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
BerettyóújfaluiSC Vacak FC
Normal Tactiek 5-3-2
45% Balbezit 55%
57% Spel op eigen helft 43%
6 Doelpogingen 17
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.6 gemiddelde waardering 31.7
weak Schieten adequate
poor Passen weak
poor Verdedigen average


8e minuut.
Regőczi probeert de bal met de borst te controleren. Szász is nu in balbezit. Regőczi maakt een afschuwelijke overtreding. Szász raakt geblesseerd tijdens het duel. Meszlényi zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Andrássy probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Kotász rent richting de bal.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Meszlényi zal de hoekschop nemen. Kotász springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Barta bereikt de bal nog maar net als eerste. Meszlényi onderschept slim de pass. Meszlényi speelt de bal door. Klungelig pakt Kucsera de bal. Kucsera schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
BerettyóújfaluiSC - Vacak FC 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BerettyóújfaluiSC 48%, Vacak FC 52%.
BerettyóújfaluiSC - Vacak FC 0:1

46e minuut.
Szász probeert naar een medespeler te passen. Meszlényi bereikt de bal nog maar net als eerste. Meszlényi probeert naar een medespeler te passen. Szász rent richting de bal. Szász haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

49e minuut.
Kucsera probeert naar een medespeler te passen. Szász rent richting de bal. Kotász rent richting de bal. Kotász draait met de bal, schiet en ... Andrássy maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
BerettyóújfaluiSC - Vacak FC 0:2

50e minuut.
Lakat met een sublieme pass. Daar is Havrán, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Szász bereikt de bal nog maar net als eerste. Szász haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Vuray bereikt de bal nog maar net als eerste. Vuray geeft een lange en hoge pass. Inworp. Kotász met de inworp. Koródy geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Paulik verovert de bal door een tackle van achteren. Paulik met een sublieme pass. Inworp. Szczerbal zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Koródy geeft een hoge lob. De bal vliegt tegen de lat.

65e minuut.
Kotász bereikt de bal nog maar net als eerste. Kotász passt de bal in één keer door. Regőczi rent richting de bal. Szász onderschept slim de pass. Szász draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Koródy kopt de bal weg. Daar is Éder, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Szász is nu in balbezit. Szász schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Klungelig pakt Kucsera de bal. Kotász rent richting de bal. Kotász draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Koródy passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Meszlényi de bal. Szász rent richting de bal. Szász schiet op doel. Andrássy probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
BerettyóújfaluiSC - Vacak FC 0:3

79e minuut.
Szász passt de bal met de wreef. Kucsera is nu in balbezit. Kucsera passt de bal met de wreef. Kotász rent richting de bal. Kotász schiet op doel. Andrássy kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

87e minuut.
Paulik probeert naar een medespeler te passen. Havrán rent richting de bal. Matsuoka rent richting de bal. Havrán verovert de bal door een tackle van achteren. Havrán haalt uit met een fantastische trap. Dombóvári bokst de bal weg. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BerettyóújfaluiSC 66%, Vacak FC 34%.
BerettyóújfaluiSC - Vacak FC 0:3