Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SAGRES LUSITANIA CF Barbacs SE
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
54% Spel op eigen helft 46%
3 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.5 gemiddelde waardering 17.4
weak Schieten poor
weak Passen unsatisfactory
poor Verdedigen hopeless


6e minuut.
Vermes zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Laár controleert de bal met de borst. Gyenge bereikt de bal nog maar net als eerste. Laár onderschept slim de pass. Laár haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

25e minuut.
Kenéz speelt de bal door. Daar is Peresztegi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Göndör bereikt de bal nog maar net als eerste. Köteles is nu in balbezit. Köteles haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SAGRES LUSITANIA CF - Barbacs SE 0:1

36e minuut.
Laár geeft een lange en hoge pass. Steinmetz bereikt de bal nog maar net als eerste. Madar verovert de bal door een tackle van achteren. Dvéri rent richting de bal. Dvéri draait met de bal, schiet en ... Vécsey kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

37e minuut.
Kubatov is nu in balbezit. Kubatov speelt de bal door. Göndör bereikt de bal nog maar net als eerste. Göndör draait met de bal, schiet en ... Hrutka maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SAGRES LUSITANIA CF 70%, Barbacs SE 30%.
SAGRES LUSITANIA CF - Barbacs SE 0:1

50e minuut.
Kenéz onderschept slim de pass. Kenéz probeert naar een medespeler te passen. Réti is nu in balbezit. Kubatov verovert de bal door een tackle van achteren. Kubatov schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Dvéri is nu in balbezit. Laár rent richting de bal. Dvéri rent richting de bal. Laár is nu in balbezit. Dvéri rent richting de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SAGRES LUSITANIA CF 38%, Barbacs SE 62%.
SAGRES LUSITANIA CF - Barbacs SE 0:1