Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Hanyatt SL Rákosborzasztó SE
erősek ellen Tactiek Normal
64% Balbezit 36%
17% Spel op eigen helft 83%
41 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
48.5 gemiddelde waardering 23.2
excellent Schieten average
very good Passen weak
adequate Verdedigen poor


1e minuut.
Obitz rent richting de bal. Trūlis verovert de bal door een tackle van achteren. Oszlánczi rent richting de bal. Trūlis onderschept slim de pass. Trūlis draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
Trūlis rent richting de bal. Trūlis schiet op doel. Avar probeert de bal aan de voet te houden. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Alesina zal de hoekschop nemen. Nógrádi bokst de bal weg.

6e minuut.
Imrik probeert naar een medespeler te passen. Moraru speelt de bal door. Ziegler met een sublieme pass. Trūlis is nu in balbezit. Trūlis schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

8e minuut.
Ziegler rent richting de bal. Ziegler probeert naar een medespeler te passen. Nyerges rent richting de bal. Nyerges geeft een lange en hoge pass. Trūlis springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Berki met een harde bal richting middenveld. Alesina is nu in balbezit. Alesina passt de bal in één keer door. Trūlis bereikt de bal nog maar net als eerste. Trūlis draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Moraru speelt de bal door. Ziegler rent richting de bal. Ziegler met een sublieme pass. Vidić rent richting de bal. Vidić schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Berki met een harde bal richting middenveld. Ziegler kopt de bal weg. Trūlis is nu in balbezit. Trūlis haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Nógrádi met een harde bal richting middenveld. Ziegler speelt de bal door. Klungelig pakt Trūlis de bal. Vidić is nu in balbezit. Vidić draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Hanyatt SL - Rákosborzasztó SE 1:0

21e minuut.
Nógrádi probeert naar een medespeler te passen. Nyerges kopt de bal weg. Daar is Trūlis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Trūlis draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Hanyatt SL - Rákosborzasztó SE 2:0

30e minuut.
Zambrotta speelt de bal door. Alesina bereikt de bal nog maar net als eerste. Alesina geeft een lange en hoge pass. Trūlis is nu in balbezit. Trūlis haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Nógrádi trapt de bal weg van het doel. Moraru kopt de bal weg. Trūlis rent richting de bal. Trūlis draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Hanyatt SL - Rákosborzasztó SE 3:0

33e minuut.
Csák is nu in balbezit. Zambrotta verovert de bal door een tackle van achteren. Zambrotta geeft de bal voor. Vidić is nu in balbezit. Vidić schiet op doel. Paal!
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Klungelig pakt Oszlánczi de bal. Vidić rent richting de bal. Vidić passt de bal met de wreef. Trūlis bereikt de bal nog maar net als eerste. Trūlis schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Moraru kopt de bal weg. Avar is nu in balbezit. Vidić verovert de bal door een tackle van achteren. Vidić draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Hanyatt SL - Rákosborzasztó SE 4:0

41e minuut.
Vidić heeft problemen om de bal te vangen. Vidić passt de bal met de wreef. Trūlis bereikt de bal nog maar net als eerste. Trūlis schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Hanyatt SL - Rákosborzasztó SE 5:0

43e minuut.
Ziegler met een sublieme pass. Daar is Alesina, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Alesina passt de bal in één keer door. Vidić rent richting de bal. Vidić haalt uit met een fantastische trap. Paal! Inworp. Sagastume komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hanyatt SL 18%, Rákosborzasztó SE 82%.
Hanyatt SL - Rákosborzasztó SE 5:0

47e minuut.
Osváth bereikt de bal nog maar net als eerste. Ziegler verovert de bal door een tackle van achteren. Ziegler speelt de bal door. Vidić bereikt de bal nog maar net als eerste. Vidić draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Čoms komt het veld opgelopen. Alesina met de inworp. Moraru probeert naar een medespeler te passen. Ziegler speelt de bal door. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Vidić is nu in balbezit. Vidić haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Hanyatt SL - Rákosborzasztó SE 6:0

57e minuut.
Nógrádi speelt de bal door. Ziegler kopt de bal weg. Osváth heeft problemen om de bal te vangen. Trūlis bereikt de bal nog maar net als eerste. Trūlis haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Villanueva komt het veld opgelopen.

62e minuut.
Alesina geeft een hoge lob. Nógrádi met een sublieme pass. Obitz kopt de bal weg. Vidić probeert de bal met de borst te controleren. Vidić haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Moraru is nu in balbezit. Moraru passt de bal met de wreef. Madaras is nu in balbezit. Ziegler verovert de bal door een tackle van achteren. Ziegler draait met de bal, schiet en ... Nógrádi bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Hanyatt SL - Rákosborzasztó SE 7:0

68e minuut.
Avar probeert naar een medespeler te passen. Oszlánczi rent richting de bal. Vidić verovert de bal door een tackle van achteren. Vidić draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Hanyatt SL - Rákosborzasztó SE 8:0

70e minuut.
Alesina rent richting de bal. Alesina probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Vidić de bal. Vidić haalt uit met een fantastische trap. Nógrádi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Hanyatt SL - Rákosborzasztó SE 9:0

73e minuut.
Čoms probeert de bal aan de voet te houden. Čoms geeft een hoge lob. Ziegler kopt de bal weg. Villanueva rent richting de bal. Villanueva haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Alesina geeft de bal voor. Villanueva kopt de bal weg. Oros bereikt de bal nog maar net als eerste. Vidić verovert de bal door een tackle van achteren. Vidić haalt uit met een fantastische trap. Nógrádi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Villanueva is nu in balbezit. Paal! Villanueva is nu in balbezit. Villanueva schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Hanyatt SL - Rákosborzasztó SE 10:0

84e minuut.
Avar kopt de bal weg. Ziegler kan de bal niet met de borst controleren. Ziegler passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Villanueva de bal. Villanueva schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Sagastume geeft een hoge lob. Villanueva kopt de bal weg. Oros rent richting de bal. Vidić onderschept slim de pass. Vidić draait met de bal, schiet en ... Nógrádi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Hanyatt SL - Rákosborzasztó SE 11:0

88e minuut.
Obitz heeft problemen om de bal te vangen. Obitz passt de bal met de wreef. Madaras rent richting de bal. Villanueva verovert de bal door een tackle van achteren. Villanueva haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Hanyatt SL - Rákosborzasztó SE 12:0

90e minuut.
Alesina geeft de bal voor. Villanueva kopt de bal weg. Avar heeft problemen om de bal te vangen. Vidić rent richting de bal. Vidić schiet op doel. Nógrádi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hanyatt SL 16%, Rákosborzasztó SE 84%.
Hanyatt SL - Rákosborzasztó SE 12:0