Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Barbacs SE Crows Debrecen FC
Normal Tactiek 442
40% Balbezit 60%
78% Spel op eigen helft 22%
0 Doelpogingen 35
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.2 gemiddelde waardering 45.5
poor Schieten formidable
unsatisfactory Passen solid
poor Verdedigen adequate


6e minuut.
Czunyi kopt de bal weg. Zavrl probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Meszesán de bal. Predenkiewicz is nu in balbezit. Predenkiewicz draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

8e minuut.
Steinmetz is nu in balbezit. Kucsera bereikt de bal nog maar net als eerste. Kucsera passt de bal zonder na te denken. Mihaljčić geeft de bal voor. Predenkiewicz springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Barbacs SE - Crows Debrecen FC 0:1

10e minuut.
Vécsey speelt de bal door. Kenéz is nu in balbezit. Kucsera verovert de bal door een tackle van achteren. Pados is nu in balbezit. Pados draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Barbacs SE - Crows Debrecen FC 0:2

11e minuut.
Tatár rent richting de bal. Tatár passt de bal met de wreef. Harth is nu in balbezit. Klungelig pakt Predenkiewicz de bal. Predenkiewicz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Barbacs SE - Crows Debrecen FC 0:3

13e minuut.
Zavrl speelt de bal door. Predenkiewicz is nu in balbezit. Predenkiewicz passt de bal in één keer door. Pados is nu in balbezit. Pados draait met de bal, schiet en ... Vécsey kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Barbacs SE - Crows Debrecen FC 0:4

14e minuut.
Predenkiewicz passt de bal in één keer door. Zavrl is nu in balbezit. Zavrl geeft de bal voor. Pados rent richting de bal. Pados schiet op doel. Vécsey verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Barbacs SE - Crows Debrecen FC 0:5

17e minuut.
Peirano probeert naar een medespeler te passen. Kucsera probeert naar een medespeler te passen. Bohus is nu in balbezit. Pados onderschept slim de pass. Pados schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Zavrl probeert naar een medespeler te passen. Predenkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Predenkiewicz passt de bal zonder na te denken. Pados is nu in balbezit. Pados haalt uit met een fantastische trap. Vécsey kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Mihaljčić geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Klungelig pakt Kucsera de bal. Predenkiewicz is nu in balbezit. Predenkiewicz draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Steinmetz speelt de bal door. Kucsera rent richting de bal. Kucsera speelt de bal door. Predenkiewicz is nu in balbezit. Predenkiewicz haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Daar is Pados, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pados schiet op doel. Bohus probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Barbacs SE - Crows Debrecen FC 0:6

25e minuut.
Steinmetz verovert de bal door een tackle van achteren. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Zelnik met een snelle inworp. Mihaljčić geeft een lange en hoge pass. Predenkiewicz springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Zavrl rent richting de bal. Zavrl passt de bal met de wreef. Predenkiewicz rent richting de bal. Daar is Predenkiewicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Predenkiewicz schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Kucsera passt de bal met de wreef. Mihaljčić heeft problemen om de bal te vangen. Mihaljčić passt de bal met de wreef. Predenkiewicz heeft problemen om de bal te vangen. Predenkiewicz schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

36e minuut.
Vécsey met een sublieme pass. Peirano kopt de bal weg. Steinmetz controleert de bal met de borst. Pados bereikt de bal nog maar net als eerste. Pados draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Predenkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Predenkiewicz draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Mihaljčić geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Daar is Kucsera, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kucsera passt de bal met de wreef. Predenkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Predenkiewicz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Barbacs SE - Crows Debrecen FC 0:7

45e minuut.
Klungelig pakt Harth de bal. Zavrl rent richting de bal. Zavrl passt de bal in één keer door. Pados bereikt de bal nog maar net als eerste. Pados haalt uit met een fantastische trap. Vécsey probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Barbacs SE 79%, Crows Debrecen FC 21%.
Barbacs SE - Crows Debrecen FC 0:7

46e minuut.
Obara geeft een lange en hoge pass. Bohus is nu in balbezit. Pados verovert de bal door een tackle van achteren. Pados schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Barbacs SE - Crows Debrecen FC 0:8

49e minuut.
Gyenge geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Obara zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Zavrl rent richting de bal. Zavrl geeft een hoge lob. Vécsey verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

50e minuut.
Köteles rent richting de bal. Peirano onderschept slim de pass. Peirano geeft een lange en hoge pass. Pados bereikt de bal nog maar net als eerste. Pados schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Barbacs SE - Crows Debrecen FC 0:9

51e minuut.
Pados verovert de bal door een tackle van achteren. Pados speelt de bal door. Predenkiewicz is nu in balbezit. Predenkiewicz haalt uit met een fantastische trap. Meszesán probeert de bal aan de voet te houden. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Barbacs SE - Crows Debrecen FC 0:10

53e minuut.
Obara geeft de bal voor. Meszesán kan de bal niet met de borst controleren. Predenkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Predenkiewicz heeft problemen om de bal te vangen. Predenkiewicz haalt uit met een fantastische trap. Vécsey probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

55e minuut.
Wilczycki met een sublieme pass. Mihaljčić is nu in balbezit. Mihaljčić passt de bal met de wreef. Pados heeft problemen om de bal te vangen. Pados geeft een lange en hoge pass. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Predenkiewicz krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

61e minuut.
Zelnik geeft een hoge lob. Harth bereikt de bal nog maar net als eerste. Predenkiewicz schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Predenkiewicz krijgt een gele kaart.

63e minuut.
Zavrl bereikt de bal nog maar net als eerste. Zavrl geeft een lange en hoge pass. Pados heeft problemen om de bal te vangen. Predenkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Predenkiewicz haalt uit met een fantastische trap. Vécsey probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Paal! Pados rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Barbacs SE - Crows Debrecen FC 0:11

68e minuut.
Harth is nu in balbezit. Zavrl verovert de bal door een tackle van achteren. Predenkiewicz geeft een lange en hoge pass. Daar is Meszesán, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zavrl kopt de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Kucsera geeft de bal voor. Predenkiewicz is nu in balbezit. Predenkiewicz passt de bal in één keer door. Pados rent richting de bal. Pados haalt uit met een fantastische trap. Vécsey probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Vécsey probeert naar een medespeler te passen. Zavrl bereikt de bal nog maar net als eerste. Zavrl passt de bal zonder na te denken. Predenkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Predenkiewicz haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Obara onderschept slim de pass. Obara geeft een hoge lob. Bohus rent richting de bal. Pados verovert de bal door een tackle van achteren. Pados haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Barbacs SE - Crows Debrecen FC 0:12

74e minuut.
Köteles passt de bal zonder na te denken. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mihaljčić met een snelle inworp. Pados is nu in balbezit. Pados geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Predenkiewicz passt de bal zonder na te denken. Pados rent richting de bal. Meszesán legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Pados is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Pados zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

80e minuut.
Zelnik kopt de bal weg. Klungelig pakt Pados de bal. Pados passt de bal zonder na te denken. Predenkiewicz is nu in balbezit. Predenkiewicz haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Barbacs SE 76%, Crows Debrecen FC 24%.
Barbacs SE - Crows Debrecen FC 0:12