Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-05 18:35
  • Competitiewedstrijd: Megye I.16
  • Stadion: Ravasz eS Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 2938
Ravasz eS 2. Elek FC
Normal Tactiek Új1
51% Balbezit 49%
59% Spel op eigen helft 41%
9 Doelpogingen 11
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
14.2 gemiddelde waardering 20.7
hopeless Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen poor


17e minuut.
Hetényi geeft de bal voor. Vadász rent richting de bal. Vadász geeft een lange en hoge pass. Kalocsay is nu in balbezit. Kalocsay geeft een hoge lob. Paal! Lipcsei maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Klungelig pakt Árva de bal. Árva draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Ravasz eS - 2. Elek FC 0:1

20e minuut.
Rubint rent richting de bal. Rubint met een sublieme pass. Ady probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kalocsay is nu in balbezit. Kalocsay schiet op doel. Lipcsei kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Ady rent richting de bal. Kalocsay begaat een overtreding. Kalocsay krijgt een gele kaart.

31e minuut.
Csúri bereikt de bal nog maar net als eerste. Sugár onderschept slim de pass. Sugár geeft de bal voor. Árva is nu in balbezit. Árva haalt uit met een fantastische trap. Lipcsei bokst de bal weg.

35e minuut.
Peppercorn met een sublieme pass. Cserhalmi is nu in balbezit. Szviták verovert de bal door een tackle van achteren. Csúri bereikt de bal nog maar net als eerste. Csúri schiet op doel. Horváth probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ravasz eS 61%, 2. Elek FC 39%.
Ravasz eS - 2. Elek FC 0:1

55e minuut.
Ady geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rubint met de inworp. Szviták kan de bal niet met de borst controleren. Rubint geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ravasz eS 57%, 2. Elek FC 43%.
Ravasz eS - 2. Elek FC 0:1