Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
kutyaütők Tempo SC
Attack Tactiek Sajat 442
40% Balbezit 60%
59% Spel op eigen helft 41%
7 Doelpogingen 13
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
22.2 gemiddelde waardering 29.1
weak Schieten average
weak Passen average
poor Verdedigen average


2e minuut.
Zele passt de bal met de wreef. Hajdu rent richting de bal. Hajdu haalt uit met een fantastische trap. Lencsés maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Vadócz probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
kutyaütők - Tempo SC 0:1

3e minuut.
Posza is nu in balbezit. Lónich is nu in balbezit. Lónich passt de bal met de wreef. Anchev bereikt de bal nog maar net als eerste. Anchev haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

14e minuut.
Kölcsényi passt de bal in één keer door. Zele bereikt de bal nog maar net als eerste. Zele passt de bal zonder na te denken. Hajdu bereikt de bal nog maar net als eerste. Hajdu schiet op doel. Lencsés probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Vadócz heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
kutyaütők - Tempo SC 0:2

18e minuut.
Tar heeft problemen om de bal te vangen. Lipták onderschept slim de pass. Lipták met een sublieme pass. Anchev rent richting de bal. Anchev draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Lipták met de inworp. Dobos rent richting de bal. Dobos passt de bal in één keer door. Vecsernyés is nu in balbezit. Vecsernyés draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Lipták rent richting de bal. Tar verovert de bal door een tackle van achteren. Mata met een sublieme pass. Hajdu rent richting de bal. Hajdu haalt uit met een fantastische trap. Lencsés probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

34e minuut.
Berecz passt de bal in één keer door. Mata is nu in balbezit. Mata met een sublieme pass. Zele rent richting de bal. Zele haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Kölcsényi bereikt de bal nog maar net als eerste. Kölcsényi geeft een hoge lob. Lónich rent richting de bal. Zele rent richting de bal. Zele haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

41e minuut.
Hajdu bereikt de bal nog maar net als eerste. Posza rent richting de bal. Hajdu onderschept slim de pass. Hajdu haalt uit met een fantastische trap. Vadócz probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Berecz passt de bal met de wreef. Mata geeft een hoge lob. Hajdu is nu in balbezit. Hajdu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
kutyaütők - Tempo SC 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: kutyaütők 55%, Tempo SC 45%.
kutyaütők - Tempo SC 0:3

49e minuut.
Mata met een sublieme pass. Zele bereikt de bal nog maar net als eerste. Lónich is nu in balbezit. Zele verovert de bal door een tackle van achteren. Zele draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Posza met de inworp. Szita bereikt de bal nog maar net als eerste. Hajdu onderschept slim de pass. Hajdu haalt uit met een fantastische trap. Lencsés werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
kutyaütők - Tempo SC 0:4

64e minuut.
Lónich probeert naar een medespeler te passen. Vecsernyés is nu in balbezit. Vecsernyés passt de bal zonder na te denken. Anchev bereikt de bal nog maar net als eerste. Anchev schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

70e minuut.
Inworp. Tokody komt het veld opgelopen.

70e minuut.
Kölcsényi rent richting de bal. Kölcsényi geeft een hoge lob. Berecz rent richting de bal. Hajdu rent richting de bal. Hajdu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
kutyaütők - Tempo SC 0:5

77e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tóth komt het veld opgelopen. Koncsik met een snelle inworp. Lattmann probeert de bal met de borst te controleren. Vecsernyés bereikt de bal nog maar net als eerste. Vecsernyés schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Anchev is nu in balbezit. Anchev schiet op doel. Némethy maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
kutyaütők - Tempo SC 1:5

81e minuut.
Kölcsényi verovert de bal door een tackle van achteren. Kölcsényi passt de bal met de wreef. Zele is nu in balbezit. Zele schiet op doel. Lencsés werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
kutyaütők - Tempo SC 1:6

82e minuut.
Újlaki komt het veld opgelopen.

87e minuut.
Berecz rent richting de bal. Berecz passt de bal in één keer door. Kölcsényi bereikt de bal nog maar net als eerste. Kölcsényi geeft de bal voor. Klungelig pakt Vadócz de bal. Paal! Hajdu bereikt de bal nog maar net als eerste. Hajdu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
kutyaütők - Tempo SC 1:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: kutyaütők 63%, Tempo SC 37%.
kutyaütők - Tempo SC 1:7