Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Taylor Sped Fc Ravasz eS
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
57% Spel op eigen helft 43%
6 Doelpogingen 16
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.2 gemiddelde waardering 15.3
slecht Schieten hopeloos
waardeloos Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen slecht


2e minuut.
Csirik passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Szocska de bal. Gyulai is nu in balbezit. Gyulai haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Taylor Sped Fc - Ravasz eS 1:0

8e minuut.
Svéda probeert naar een medespeler te passen. Mednyánszky is nu in balbezit. Csertői tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Csertői krijgt een gele kaart.

10e minuut.
Pálinkó is nu in balbezit. Pálinkó geeft de bal voor. Klungelig pakt Serdült de bal. Cserhalmi bereikt de bal nog maar net als eerste. Cserhalmi haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Szögedi trapt de bal weg van het doel. Tarr kopt de bal weg. Cserhalmi bereikt de bal nog maar net als eerste. Cserhalmi haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Szögedi trapt de bal weg van het doel. Gyulai kopt de bal weg. Csákányi met een sublieme pass. Cserhalmi is nu in balbezit. Cserhalmi haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Cserhalmi rent richting de bal. Csirik onderschept slim de pass. Csákányi rent richting de bal. Csákányi schiet op doel. Csirik probeert de bal aan de voet te houden. De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

18e minuut.
Füst geeft de bal voor. Ady probeert de bal aan de voet te houden. Szocska is nu in balbezit. Szocska draait met de bal, schiet en ... Lipcsei maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Taylor Sped Fc - Ravasz eS 2:0

23e minuut.
Csirik kopt de bal weg. Csertői probeert naar een medespeler te passen. Cserhalmi rent richting de bal. Cserhalmi draait met de bal, schiet en ... Szögedi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Taylor Sped Fc - Ravasz eS 2:1

41e minuut.
Csokonay met een snelle inworp. Csákányi geeft een hoge lob. Cserhalmi rent richting de bal. Cserhalmi draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Taylor Sped Fc - Ravasz eS 2:2

43e minuut.
Daar is Csirik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cserhalmi is nu in balbezit. Csirik is nu in balbezit. Csákányi verovert de bal door een tackle van achteren. Csákányi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Taylor Sped Fc - Ravasz eS 2:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Taylor Sped Fc 53%, Ravasz eS 47%.
Taylor Sped Fc - Ravasz eS 2:3

53e minuut.
Svéda speelt de bal door. Szocska rent richting de bal. Szocska passt de bal met de wreef. Jovánczai bereikt de bal nog maar net als eerste. Jovánczai geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Taylor Sped Fc 62%, Ravasz eS 38%.
Taylor Sped Fc - Ravasz eS 2:3