Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-05 18:35
  • Competitiewedstrijd: Megye I.17
  • Stadion: Sasok FC Arena
  • Weer: Bewolkt
    en regenachtig
  • Toeschouwers: 0
Sasok FC tszajuve
Támadó egyéni Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
43% Spel op eigen helft 57%
15 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.1 gemiddelde waardering 17.2
waardeloos Schieten slecht
zwak Passen slecht
zwak Verdedigen hopeloos


2e minuut.
Könyves bereikt de bal nog maar net als eerste. Könyves geeft een lange en hoge pass. Králik bereikt de bal nog maar net als eerste. Takó bereikt de bal nog maar net als eerste. Takó schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Na een snelle pass probeert Vindisch de bal onder controle te krijgen. Szíjj is nu in balbezit. Szíjj schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Dat scheelde niet veel!

3e minuut.
Egerszegi onderschept slim de pass. Egerszegi met een sublieme pass. Bakó bereikt de bal nog maar net als eerste. Csobánki rent richting de bal. Csobánki haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Egerszegi heeft problemen om de bal te vangen. Csoknyai rent richting de bal. Inworp. Egerszegi met de inworp. Csobánki geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Dvéri bereikt de bal nog maar net als eerste. Szíjj verovert de bal door een tackle van achteren. Vindisch bereikt de bal nog maar net als eerste. Szíjj onderschept slim de pass. Szíjj haalt uit met een fantastische trap. Vermes probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Sasok FC - tszajuve 1:0

27e minuut.
Csertői is nu in balbezit. Czinege met een sublieme pass. Csertői bereikt de bal nog maar net als eerste. Bakó bereikt de bal nog maar net als eerste. Bakó schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Csobánki passt de bal zonder na te denken. Tasnádi rent richting de bal. Bakó onderschept slim de pass. Bakó haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Sasok FC - tszajuve 1:1

43e minuut.
Daar is Králik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Szíjj rent richting de bal. Szíjj speelt de bal door. Takó bereikt de bal nog maar net als eerste. Takó draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sasok FC 48%, tszajuve 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Sasok FC - tszajuve 1:1

58e minuut.
Klungelig pakt Sajó de bal. Takó bereikt de bal nog maar net als eerste. Májer begaat een overtreding. Takó moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Takó kan niet meer verder spelen.

79e minuut.
Gajda met de inworp. Ivanics rent richting de bal. Ivanics met een sublieme pass. Szíjj rent richting de bal. Szíjj haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sasok FC 39%, tszajuve 61%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Sasok FC - tszajuve 1:1