Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-02 18:35
  • Competitiewedstrijd: Megye I.17
  • Stadion: Castle FC Arena
  • Weer: Bewolkt
    en regenachtig
  • Toeschouwers: 2946
Castle FC FC Sasok
352ray Tactiek 433
55% Balbezit 45%
42% Spel op eigen helft 58%
14 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
27.1 gemiddelde waardering 27.7
zwak Schieten matig
matig Passen zwak
zwak Verdedigen matig


3e minuut.
Zazhigalov onderschept slim de pass. Dobos speelt de bal door. Laki bereikt de bal nog maar net als eerste. Sugár bereikt de bal nog maar net als eerste. Sugár draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Laki rent richting de bal. Laki geeft een lange en hoge pass. Sugár is nu in balbezit. Sugár haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Castle FC - FC Sasok 1:0

10e minuut.
Daar is Fenyvesi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sugár bereikt de bal nog maar net als eerste. Fenyvesi begaat een overtreding. Sugár is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Galgóczy wilt de vrije trap nemen.
GOOOAAAAAAL!!!
Castle FC - FC Sasok 2:0

12e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Tőkei zal de hoekschop nemen. Révész heeft problemen om de bal te vangen. Őry rent richting de bal. Őry geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Zazhigalov trapt de bal weg van het doel. Dugalits geeft een hoge lob. Reszeli Soós rent richting de bal. Reszeli Soós draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Castle FC - FC Sasok 2:1

19e minuut.
Galgóczy onderschept slim de pass. Galgóczy speelt de bal door. Sugár bereikt de bal nog maar net als eerste. Laki rent richting de bal. Laki schiet op doel. Havrán bokst de bal weg.

26e minuut.
Őry met een sublieme pass. Révész bereikt de bal nog maar net als eerste. Coloma onderschept slim de pass. Reszeli Soós is nu in balbezit. Reszeli Soós schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

34e minuut.
Laki bereikt de bal nog maar net als eerste. Laki geeft de bal voor. Sugár bereikt de bal nog maar net als eerste. Sugár schiet op doel. Havrán maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Castle FC - FC Sasok 3:1

37e minuut.
Dugalits probeert naar een medespeler te passen. Reszeli Soós rent richting de bal. Di Cosola maakt een afschuwelijke overtreding. Di Cosola krijgt een gele kaart. Reszeli Soós is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Révész komt bij de bal en schiet.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Havrán trapt de bal weg van het doel. Révész kopt de bal weg. Reszeli Soós is nu in balbezit. Reszeli Soós haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Castle FC 38%, FC Sasok 62%.
Castle FC - FC Sasok 3:1

65e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Joó komt het veld opgelopen. Szekfű komt het veld opgelopen. Józsa komt het veld opgelopen. Sályi komt het veld opgelopen. Dugalits geeft een lange en hoge pass. Zalavári is nu in balbezit. Józsa begaat een overtreding. Józsa krijgt een gele kaart.

69e minuut.
Fenyvesi bereikt de bal nog maar net als eerste. Sugár onderschept slim de pass. Sugár schiet op doel. Józsa rent richting de bal. Józsa haalt uit met een fantastische trap. Havrán probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

79e minuut.
Szekfű probeert naar een medespeler te passen. Józsa is nu in balbezit. Józsa speelt de bal door. Sugár bereikt de bal nog maar net als eerste. Sugár schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Castle FC 46%, FC Sasok 54%.
Castle FC - FC Sasok 3:1