Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-04-17 18:33
  • Competitiewedstrijd: Megye I.17
  • Stadion: GeZsó Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 2780
GeZsó Alibi FC
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
57% Spel op eigen helft 43%
10 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.8 gemiddelde waardering 21.7
unsatisfactory Schieten weak
poor Passen weak
weak Verdedigen weak


3e minuut.
Ecsegi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ecsegi geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Gorbói de bal. Golubics bereikt de bal nog maar net als eerste. Golubics draait met de bal, schiet en ... Hofbauer bokst de bal weg.

20e minuut.
Hanacsek geeft de bal voor. Gyánó kopt de bal weg. Szlezák is nu in balbezit. Vass onderschept slim de pass. Vass schiet op doel. Baranyai probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

31e minuut.
Hanacsek rent richting de bal. Szlezák onderschept slim de pass. Szlezák speelt de bal door. Ledó bereikt de bal nog maar net als eerste. Ledó draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Vass passt de bal zonder na te denken. Golubics rent richting de bal. Golubics passt de bal met de wreef. Ledó rent richting de bal. Ledó haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
GeZsó - Alibi FC 0:1

40e minuut.
Baranyai met een harde bal richting middenveld. Hanacsek kopt de bal weg. Ecsegi is nu in balbezit. Vass verovert de bal door een tackle van achteren. Vass haalt uit met een fantastische trap. Baranyai kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

42e minuut.
Vass rent richting de bal. Vékey bereikt de bal nog maar net als eerste. Vass bereikt de bal nog maar net als eerste. Vass draait met de bal, schiet en ... Vékey probeert de bal aan de voet te houden. Baranyai probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GeZsó 44%, Alibi FC 56%.
GeZsó - Alibi FC 0:1

54e minuut.
Na een snelle pass probeert Ledó de bal onder controle te krijgen. Kossuth is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kádár. Kádár krijgt een gele kaart.

69e minuut.
Hanacsek is nu in balbezit. Golubics onderschept slim de pass. Golubics speelt de bal door. Ledó bereikt de bal nog maar net als eerste. Ledó haalt uit met een fantastische trap. Hofbauer bokst de bal weg.

88e minuut.
Gorbói onderschept slim de pass. Gorbói met een sublieme pass. Daar is Halmai, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Golubics bereikt de bal nog maar net als eerste. Golubics schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
GeZsó - Alibi FC 0:2

89e minuut.
Golubics raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Hornyák komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GeZsó 71%, Alibi FC 29%.
GeZsó - Alibi FC 0:2