Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
firefree1992@gmail.com FC Sasok
Normal Tactiek 433
47% Balbezit 53%
56% Spel op eigen helft 44%
9 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.6 gemiddelde waardering 27.3
zwak Schieten matig
zwak Passen matig
slecht Verdedigen matig


4e minuut.
Fenyvesi rent richting de bal. Fenyvesi met een sublieme pass. Reszeli Soós rent richting de bal. Vajda is nu in balbezit. Vajda schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Őry passt de bal met de wreef. Dugalits met een sublieme pass. Szita speelt de bal door. Deli bereikt de bal nog maar net als eerste. Deli draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Deli is nu in balbezit. Mikó bereikt de bal nog maar net als eerste. Deli begaat een overtreding. Deli krijgt een gele kaart. Mikó is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Gonda zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Gyurta is nu in balbezit. Duró verovert de bal door een tackle van achteren. Duró schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Tőkei probeert naar een medespeler te passen. Reszeli Soós bereikt de bal nog maar net als eerste. Gonda legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Reszeli Soós raakt geblesseerd tijdens het duel. Reszeli Soós legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Paal!
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Asztalos is nu in balbezit. Asztalos geeft een lange en hoge pass. Gyurta probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Duró rent richting de bal. Duró haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

16e minuut.
Mikó verovert de bal door een tackle van achteren. Tőkei verovert de bal door een tackle van achteren. Tőkei passt de bal in één keer door. Reszeli Soós bereikt de bal nog maar net als eerste. Reszeli Soós haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

24e minuut.
Mikó probeert naar een medespeler te passen. Demjén bereikt de bal nog maar net als eerste. Demjén passt de bal in één keer door. Duró is nu in balbezit. Duró schiet op doel. Havrán bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
firefree1992@gmail.com - FC Sasok 1:0

27e minuut.
Daar is Őry, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fenyvesi rent richting de bal. Duró verovert de bal door een tackle van achteren. Duró draait met de bal, schiet en ... Havrán probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
firefree1992@gmail.com - FC Sasok 2:0

34e minuut.
Dubecz is nu in balbezit. Wat een zware overtreding van Fenyvesi ... Strafschop! Dubecz is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Dubecz neemt een korte aanloop naar de penalty stip.
GOOOAAAAAAL!!!
firefree1992@gmail.com - FC Sasok 3:0

36e minuut.
Dubecz is nu in balbezit. Őry rent richting de bal. Dubecz onderschept slim de pass. Duró is nu in balbezit. Duró draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: firefree1992@gmail.com 53%, FC Sasok 47%.
firefree1992@gmail.com - FC Sasok 3:0

51e minuut.
Dubecz bereikt de bal nog maar net als eerste. Őry onderschept slim de pass. Őry passt de bal met de wreef. Reszeli Soós heeft problemen om de bal te vangen. Reszeli Soós draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Deli geeft de bal voor. Vajda probeert de bal aan de voet te houden. Reszeli Soós is nu in balbezit. Reszeli Soós schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Klungelig pakt Mikó de bal.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Kazinczy geeft een hoge lob. Zalavári rent richting de bal. Zalavári geeft de bal voor. Reszeli Soós bereikt de bal nog maar net als eerste. Reszeli Soós schiet op doel. Regedei probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

74e minuut.
Zalavári rent richting de bal. Sziegl bereikt de bal nog maar net als eerste. Sziegl passt de bal in één keer door. Vajda rent richting de bal. Vajda haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
firefree1992@gmail.com - FC Sasok 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: firefree1992@gmail.com 59%, FC Sasok 41%.
firefree1992@gmail.com - FC Sasok 3:1