Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-05 18:35
  • Competitiewedstrijd: Megye I.17
  • Stadion: Castle FC Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 3167
Castle FC Córdoba CF
352ray Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
39% Spel op eigen helft 61%
12 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
23.5 gemiddelde waardering 16.2
weak Schieten poor
weak Passen poor
poor Verdedigen hopeless


8e minuut.
Galgóczy speelt de bal door. Urfi is nu in balbezit. Urfi passt de bal zonder na te denken. Sugár bereikt de bal nog maar net als eerste. Sugár haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Castle FC - Córdoba CF 1:0

13e minuut.
Balányi is nu in balbezit. Geosits onderschept slim de pass. Sitku begaat een overtreding. Sitku krijgt een gele kaart. Geosits moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Geosits kan niet meer verder spelen. Dézsi komt het veld opgelopen.

43e minuut.
Szanyó met een snelle inworp. Urfi bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kávai. Urfi wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Urfi kan niet meer verder spelen. Szekfű komt het veld opgelopen. Dézsi zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Daar is Paál, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Laki bereikt de bal nog maar net als eerste. Laki haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Castle FC - Córdoba CF 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Castle FC 36%, Córdoba CF 64%.
Castle FC - Córdoba CF 2:0

46e minuut.
Joó komt het veld opgelopen. Sályi komt het veld opgelopen.

48e minuut.
Laki is nu in balbezit. Laki geeft de bal voor. Vida probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Sugár rent richting de bal. Sugár schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Castle FC - Córdoba CF 3:0

52e minuut.
Kávai geeft een lange en hoge pass. Szanyó kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Di Cosola de bal onder controle te krijgen. Angyal is nu in balbezit. Angyal schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

55e minuut.
Joó is nu in balbezit. Kotász is nu in balbezit. Joó bereikt de bal nog maar net als eerste. Kotász verovert de bal door een tackle van achteren. Kotász draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Pátkai met een sublieme pass. Laki rent richting de bal. Zanyi is nu in balbezit. Laki verovert de bal door een tackle van achteren. Laki draait met de bal, schiet en ... Hadaró verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

64e minuut.
Coloma passt de bal zonder na te denken. Laki is nu in balbezit. Laki passt de bal met de wreef. Sugár rent richting de bal. Sugár schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Hajnal met een sublieme pass. Galgóczy is nu in balbezit. Galgóczy passt de bal met de wreef. Sugár is nu in balbezit. Sugár haalt uit met een fantastische trap. Hadaró probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Castle FC 41%, Córdoba CF 59%.
Castle FC - Córdoba CF 3:0