Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-04-03 18:34
  • Competitiewedstrijd: Megye I.18
  • Stadion: Ócsa VSE Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en koel
  • Toeschouwers: 2934
Ócsa VSE O T Y E A M
433 Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
43% Spel op eigen helft 57%
10 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
26.4 gemiddelde waardering 18
solide Schieten slecht
slecht Passen slecht
zwak Verdedigen slecht


6e minuut.
Benkő bereikt de bal nog maar net als eerste. Benkő met een sublieme pass. Birkás bereikt de bal nog maar net als eerste. Kielec verovert de bal door een tackle van achteren. Kielec draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Benkő heeft problemen om de bal te vangen. Kubinyi rent richting de bal. Kubinyi met een sublieme pass. Limperger bereikt de bal nog maar net als eerste. Limperger haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Klungelig pakt Borjas de bal. Kielec is nu in balbezit. Kielec passt de bal in één keer door. Borjas bereikt de bal nog maar net als eerste. Borjas draait met de bal, schiet en ... Gyurcsányi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Ócsa VSE - O T Y E A M 1:0

27e minuut.
Gőz probeert naar een medespeler te passen. Limperger heeft problemen om de bal te vangen. Limperger probeert naar een medespeler te passen. Bayer is nu in balbezit. Bayer haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Für rent richting de bal. Für passt de bal met de wreef. Na een snelle pass probeert Andorka de bal onder controle te krijgen. Kielec bereikt de bal nog maar net als eerste. Kielec draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Bayer rent richting de bal. Kaldenecker is nu in balbezit. Bayer verovert de bal door een tackle van achteren. Bayer schiet op doel. Na een snelle pass probeert Ujvári de bal onder controle te krijgen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Ócsa VSE - O T Y E A M 1:1

35e minuut.
Benkő is nu in balbezit. Limperger onderschept slim de pass. Limperger met een sublieme pass. Bayer is nu in balbezit. Bayer draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Borjas is nu in balbezit. Kubinyi is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Borjas. Borjas krijgt een gele kaart.

38e minuut.
Kielec onderschept slim de pass. Kielec passt de bal in één keer door. Bodrogi bereikt de bal nog maar net als eerste. Borjas verovert de bal door een tackle van achteren. Borjas schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

43e minuut.
Limperger is nu in balbezit. Benkő rent richting de bal. Limperger verovert de bal door een tackle van achteren. Bayer bereikt de bal nog maar net als eerste. Bayer haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Zöld trapt de bal weg van het doel. Benkő probeert naar een medespeler te passen. Borjas rent richting de bal. Kielec bereikt de bal nog maar net als eerste. Kielec schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ócsa VSE 42%, O T Y E A M 58%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Ócsa VSE - O T Y E A M 1:1

49e minuut.
Kubinyi is nu in balbezit. Benkő verovert de bal door een tackle van achteren. Benkő speelt de bal door. Borjas is nu in balbezit. Borjas haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Kubinyi rent richting de bal. Benkő onderschept slim de pass. Benkő met een sublieme pass. Kielec rent richting de bal. Kielec haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Gőz rent richting de bal. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gőz met een snelle inworp. Andorka rent richting de bal. Andorka geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ócsa VSE 44%, O T Y E A M 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Ócsa VSE - O T Y E A M 1:1