Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ócsa VSE Real fc 5
433 Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
44% Spel op eigen helft 56%
8 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
25.7 gemiddelde waardering 15.2
goed Schieten slecht
slecht Passen waardeloos
zwak Verdedigen waardeloos


14e minuut.
Klungelig pakt Torghelle de bal. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mundi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. McNicol rent richting de bal. McNicol draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Kielec met een sublieme pass. McNicol rent richting de bal. McNicol passt de bal met de wreef. Borjas is nu in balbezit. Borjas haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ócsa VSE - Real fc 5 1:0

26e minuut.
Mundi geeft een hoge lob. Inworp. Torghelle met een snelle inworp. Görög is nu in balbezit. Görög geeft een lange en hoge pass. De bal vliegt tegen de lat.

29e minuut.
McNicol controleert de bal met de borst. Kriss is nu in balbezit. McNicol onderschept slim de pass. Borjas rent richting de bal. Borjas draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Petrók bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ócsa VSE 49%, Real fc 5 51%.
Ócsa VSE - Real fc 5 1:0

47e minuut.
Kielec is nu in balbezit. McNicol rent richting de bal. Kielec speelt de bal door. Klungelig pakt Borjas de bal. Borjas draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Ócsa VSE - Real fc 5 2:0

54e minuut.
Ujvári trapt de bal weg. Kriss kopt de bal weg. Vecsernyés probeert de bal met de borst te controleren. Görög onderschept slim de pass. Görög haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Ormos speelt de bal door. Daar is Görög, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Görög probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Radnai de bal. Radnai schiet op doel. Gyurta kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ócsa VSE 39%, Real fc 5 61%.
Ócsa VSE - Real fc 5 2:0