Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Reginella Olimpia Margot F.C. Babbenis F.C.
Normal Tactiek babbenis
40% Balbezit 60%
85% Spel op eigen helft 15%
1 Doelpogingen 46
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
20.3 gemiddelde waardering 49.7
zwak Schieten solide
waardeloos Passen solide
slecht Verdedigen matig


3e minuut.
Marullo geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Caiati de bal onder controle te krijgen. Natta rent richting de bal. Natta geeft een lange en hoge pass. Gallazzo maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

5e minuut.
Klungelig pakt Ulaga de bal. Ulaga speelt de bal door. Colsa Albendea is nu in balbezit. Colsa Albendea schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

9e minuut.
Blacha is nu in balbezit. Blacha passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Ulaga de bal. Collamoto bereikt de bal nog maar net als eerste. Collamoto haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Pancallo met een sublieme pass. Moriwaki kopt de bal weg. Klungelig pakt Erzeni de bal. Ulaga is nu in balbezit. Ulaga haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Reginella Olimpia Margot F.C. - Babbenis F.C. 0:1

11e minuut.
Erzeni geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pangraţiu met de inworp. Ulaga rent richting de bal. Ulaga schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Reginella Olimpia Margot F.C. - Babbenis F.C. 0:2

13e minuut.
Colsa Albendea schiet op doel. Erzeni probeert de bal aan de voet te houden. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Pangraţiu geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Colsa Albendea krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Erzeni trapt de bal weg van het doel. Blacha kopt de bal weg. Avoli probeert de bal aan de voet te houden. Colsa Albendea rent richting de bal. Colsa Albendea schiet op doel. Pancallo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

20e minuut.
Bargellini geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pangraţiu met een snelle inworp. Moriwaki is nu in balbezit. Moriwaki geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Reginella Olimpia Margot F.C. - Babbenis F.C. 0:3

21e minuut.
Pancallo speelt de bal door. Blacha kopt de bal weg. Colsa Albendea probeert de bal aan de voet te houden. Ulaga is nu in balbezit. Ulaga schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Reginella Olimpia Margot F.C. - Babbenis F.C. 0:4

23e minuut.
Moriwaki speelt de bal door. Ulaga bereikt de bal nog maar net als eerste. Ulaga probeert naar een medespeler te passen. Colsa Albendea bereikt de bal nog maar net als eerste. Colsa Albendea haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Pangraţiu kopt de bal weg. Ulaga rent richting de bal. Ulaga probeert naar een medespeler te passen. Colsa Albendea is nu in balbezit. Colsa Albendea draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Reginella Olimpia Margot F.C. - Babbenis F.C. 0:5

30e minuut.
Ulaga is nu in balbezit. Erzeni is nu in balbezit. Ulaga verovert de bal door een tackle van achteren. Ulaga draait met de bal, schiet en ... Pancallo werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

36e minuut.
Moriwaki kopt de bal weg. Daar is Ulaga, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ulaga passt de bal in één keer door. Colsa Albendea is nu in balbezit. Colsa Albendea schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Pancallo trapt de bal weg. Collamoto kopt de bal weg. Daar is Erzeni, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ulaga bereikt de bal nog maar net als eerste. Ulaga haalt uit met een fantastische trap. Pancallo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

45e minuut.
Blacha rent richting de bal. Collamoto is nu in balbezit. Collamoto passt de bal met de wreef. Ulaga heeft problemen om de bal te vangen. Ulaga schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Reginella Olimpia Margot F.C. - Babbenis F.C. 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Reginella Olimpia Margot F.C. 87%, Babbenis F.C. 13%.
Reginella Olimpia Margot F.C. - Babbenis F.C. 0:6

46e minuut.
Colsa Albendea is nu in balbezit. Colsa Albendea geeft een hoge lob. Daar is Bargellini, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ulaga bereikt de bal nog maar net als eerste. Ulaga haalt uit met een fantastische trap. Paal!

47e minuut.
Katsafados verovert de bal door een tackle van achteren. Moriwaki met een sublieme pass. Pangraţiu geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Colsa Albendea de bal. Colsa Albendea schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

48e minuut.
Pancallo trapt de bal weg. Moriwaki kopt de bal weg. Daar is Ulaga, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ulaga draait met de bal, schiet en ... Erzeni probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

49e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Pangraţiu zal de hoekschop nemen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Colsa Albendea bereikt de bal nog maar net als eerste. Colsa Albendea schiet op doel. Pancallo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Daar is Ulaga, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ulaga haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Reginella Olimpia Margot F.C. - Babbenis F.C. 0:7

54e minuut.
Colsa Albendea probeert naar een medespeler te passen. Moriwaki bereikt de bal nog maar net als eerste. Moriwaki met een sublieme pass. Ulaga heeft problemen om de bal te vangen. Ulaga draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Reginella Olimpia Margot F.C. - Babbenis F.C. 0:8

56e minuut.
Ulaga verovert de bal door een tackle van achteren. Avoli rent richting de bal. Collamoto met een sublieme pass. Colsa Albendea rent richting de bal. Colsa Albendea schiet op doel. Pancallo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Reginella Olimpia Margot F.C. - Babbenis F.C. 0:9

58e minuut.
Caiati kopt de bal weg. Colsa Albendea bereikt de bal nog maar net als eerste. Collamoto rent richting de bal. Colsa Albendea bereikt de bal nog maar net als eerste. Collamoto geeft een hoge lob. Pancallo bokst de bal weg. Ulaga rent richting de bal. Ulaga schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Pangraţiu geeft de bal voor. Ulaga krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Avoli is nu in balbezit. Collamoto verovert de bal door een tackle van achteren. Collamoto passt de bal in één keer door. Pacuda bereikt de bal nog maar net als eerste. Pacuda geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Pancallo trapt de bal weg van het doel. Pacuda controleert de bal met de borst. Pacuda speelt de bal door. Colsa Albendea bereikt de bal nog maar net als eerste. Colsa Albendea draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Doeltrap. Pancallo trapt de bal weg. Pacuda kopt de bal weg. Klungelig pakt Colsa Albendea de bal. Colsa Albendea draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

64e minuut.
Blacha bereikt de bal nog maar net als eerste. Collamoto is nu in balbezit. Collamoto probeert naar een medespeler te passen. Colsa Albendea bereikt de bal nog maar net als eerste. Colsa Albendea draait met de bal, schiet en ... Pancallo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

66e minuut.
Moriwaki is nu in balbezit. Moriwaki met een sublieme pass. Ulaga rent richting de bal. Ulaga haalt uit met een fantastische trap. Pancallo maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat. Colsa Albendea is nu in balbezit. Colsa Albendea haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Reginella Olimpia Margot F.C. - Babbenis F.C. 0:10

69e minuut.
Marullo met een snelle inworp. Avoli rent richting de bal. Avoli passt de bal zonder na te denken. Ulaga is nu in balbezit. Ulaga schiet op doel. Pancallo bokst de bal weg. Ulaga bereikt de bal nog maar net als eerste. Ulaga schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Reginella Olimpia Margot F.C. - Babbenis F.C. 0:11

77e minuut.
Bellezzi rent richting de bal. Bellezzi geeft een hoge lob. Caiati kopt de bal weg. Pacuda rent richting de bal. Pacuda geeft de bal voor. Pancallo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Erzeni rent richting de bal. Ulaga onderschept slim de pass.
GOOOAAAAAAL!!!
Reginella Olimpia Margot F.C. - Babbenis F.C. 0:12

80e minuut.
Pangraţiu rent richting de bal. Pangraţiu passt de bal in één keer door. Ulaga rent richting de bal. Ulaga schiet op doel. Pancallo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Reginella Olimpia Margot F.C. - Babbenis F.C. 0:13

82e minuut.
Bargellini rent richting de bal. Bargellini geeft een lange en hoge pass. Collamoto met een sublieme pass. Colsa Albendea bereikt de bal nog maar net als eerste. Colsa Albendea haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Collamoto onderschept slim de pass. Collamoto passt de bal zonder na te denken. Colsa Albendea rent richting de bal. Colsa Albendea haalt uit met een fantastische trap. Pancallo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Reginella Olimpia Margot F.C. - Babbenis F.C. 0:14

90e minuut.
Blacha passt de bal in één keer door. Pangraţiu rent richting de bal. Pangraţiu probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Ulaga de bal. Ulaga haalt uit met een fantastische trap. Pancallo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Reginella Olimpia Margot F.C. - Babbenis F.C. 0:15

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Reginella Olimpia Margot F.C. 84%, Babbenis F.C. 16%.
Reginella Olimpia Margot F.C. - Babbenis F.C. 0:15