Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
RepubblicaZeneixe SonMiSonQua
3-4-3 E Tactiek 5-3-2
47% Balbezit 53%
41% Spel op eigen helft 59%
8 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 4
44.9 gemiddelde waardering 46.5
adequate Schieten good
good Passen adequate
good Verdedigen solid


7e minuut.
Oskay geeft een hoge lob. Bank kopt de bal weg. Sivori rent richting de bal. Karaduman verovert de bal door een tackle van achteren. Karaduman haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Grechi kopt de bal weg. Armini rent richting de bal. Topek onderschept slim de pass. Baschiazzorre onderschept slim de pass. Baschiazzorre haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Michelli komt het veld opgelopen.

25e minuut.
Muneratto met een snelle inworp. Baschiazzorre is nu in balbezit. Baschiazzorre passt de bal in één keer door. Daar is Grechi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Grechi draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Arrigone is nu in balbezit. Arrigone geeft de bal voor. Armini bereikt de bal nog maar net als eerste. Armini schiet op doel. Michelli werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
RepubblicaZeneixe - SonMiSonQua 0:1

35e minuut.
Bank met een sublieme pass. Karaduman is nu in balbezit. Karaduman draait met de bal, schiet en ... Buchiniz probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Diolaiuti maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
RepubblicaZeneixe - SonMiSonQua 1:1

39e minuut.
Diolaiuti probeert naar een medespeler te passen. Güneylioğlu kopt de bal weg. Oskay is nu in balbezit. Oskay geeft een lange en hoge pass. Otręba springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RepubblicaZeneixe 37%, SonMiSonQua 63%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
RepubblicaZeneixe - SonMiSonQua 1:1

46e minuut.
Sivori geeft de bal voor. Arrigone kopt de bal weg. Baschiazzorre rent richting de bal. Baschiazzorre schiet op doel. Michelli maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Baschiazzorre rent richting de bal. Baschiazzorre schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
RepubblicaZeneixe - SonMiSonQua 1:2

52e minuut.
Muneratto verovert de bal door een tackle van achteren. Muneratto passt de bal in één keer door. Arrigone is nu in balbezit. Arrigone draait met de bal, schiet en ... Michelli probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
RepubblicaZeneixe - SonMiSonQua 1:3

56e minuut.
Inworp. Mikla komt het veld opgelopen. Fijałkowski komt het veld opgelopen.

60e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Păltânea komt het veld opgelopen.

79e minuut.
Bank rent richting de bal. Buchiniz onderschept slim de pass. Buchiniz geeft een lange en hoge pass. Arrigone bereikt de bal nog maar net als eerste. Arrigone draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Oskay passt de bal zonder na te denken. Mikla rent richting de bal. Mikla probeert naar een medespeler te passen. Păltânea rent richting de bal. Păltânea schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RepubblicaZeneixe 45%, SonMiSonQua 55%.
RepubblicaZeneixe - SonMiSonQua 1:3