Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Re Leone Team Izy FC
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
63% Spel op eigen helft 37%
9 Doelpogingen 20
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14.4 gemiddelde waardering 19.7
unsatisfactory Schieten weak
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen poor


10e minuut.
Pecchia onderschept slim de pass. Pecchia geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Berro de bal onder controle te krijgen. Restelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Restelli schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

11e minuut.
Solinas is nu in balbezit. Segagni onderschept slim de pass. Segagni probeert naar een medespeler te passen. Salvestrini rent richting de bal. Salvestrini schiet op doel. Valentino bokst de bal weg.

14e minuut.
Klungelig pakt Segagni de bal. Pizzocchi rent richting de bal. Segagni onderschept slim de pass. Salvestrini bereikt de bal nog maar net als eerste. Salvestrini haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Pecchia rent richting de bal. Segagni verovert de bal door een tackle van achteren. Solinas is nu in balbezit. Segagni onderschept slim de pass. Segagni draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

25e minuut.
Bisello trapt de bal weg. D`Arcangelo kopt de bal weg. Sivieri heeft problemen om de bal te vangen. Salvestrini bereikt de bal nog maar net als eerste. Salvestrini haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Re Leone Team - Izy FC 0:1

32e minuut.
D`Arcangelo rent richting de bal. Cefaro tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. D`Arcangelo raakt geblesseerd tijdens het duel. D`Arcangelo zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Salvestrini rent richting de bal. Salvestrini schiet op doel. Bisello probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Necchi kopt de bal weg. Klungelig pakt Tamburri de bal. Solinas is nu in balbezit. Segagni verovert de bal door een tackle van achteren. Segagni schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Restelli haalt uit met een fantastische trap. Vasari speelt de bal door. Pizzocchi kopt de bal weg. Restelli is nu in balbezit. Restelli draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Re Leone Team - Izy FC 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Re Leone Team 62%, Izy FC 38%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Re Leone Team - Izy FC 1:1

60e minuut.
D`Arcangelo verovert de bal door een tackle van achteren. Biglino is nu in balbezit. Segagni is nu in balbezit. Salvestrini rent richting de bal. Salvestrini haalt uit met een fantastische trap. Valentino kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Solinas is nu in balbezit. Solinas geeft een hoge lob. Danero is nu in balbezit. Danero geeft een lange en hoge pass. Sivieri probeert de bal met de borst te controleren. Valentino probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

74e minuut.
Daar is Segagni, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Segagni geeft de bal voor. Pecchia geeft de bal voor. Restelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Restelli haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Pizzocchi rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Solinas. Pizzocchi is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Marsigli zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Restelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Restelli schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Solinas bereikt de bal nog maar net als eerste. Segagni onderschept slim de pass. Segagni speelt de bal door. Salvestrini bereikt de bal nog maar net als eerste. Salvestrini schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Re Leone Team 64%, Izy FC 36%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Re Leone Team - Izy FC 1:1