Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Pellaria fc juventus piemonte
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
43% Spel op eigen helft 57%
9 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.5 gemiddelde waardering 18.5
unsatisfactory Schieten poor
unsatisfactory Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


8e minuut.
Licinio is nu in balbezit. Angius onderschept slim de pass. Angius met een sublieme pass. Deho bereikt de bal nog maar net als eerste. Deho schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Faccenda passt de bal zonder na te denken. Daar is Scalcione, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ghiselli maakt een afschuwelijke overtreding. Scalcione is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Faccenda zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Caccioppini is nu in balbezit. Caccioppini speelt de bal door. Klungelig pakt Pattavina de bal. Brandolani rent richting de bal. Brandolani draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

31e minuut.
Faccenda bereikt de bal nog maar net als eerste. Faccenda passt de bal in één keer door. Deho rent richting de bal. Deho haalt uit met een fantastische trap. Cicciomessere probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Pellaria 36%, fc juventus piemonte 64%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Pellaria - fc juventus piemonte 0:0

60e minuut.
Partele probeert naar een medespeler te passen. Caccioppini bereikt de bal nog maar net als eerste. Brandolani onderschept slim de pass. Pattavina is nu in balbezit. Pattavina schiet op doel. De bal raakt de paal. Del Basso bokst de bal weg. De bal raakt de paal.

66e minuut.
Scalcione is nu in balbezit. Luzzatto tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Scalcione raakt geblesseerd tijdens het duel. Faccenda zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Deho rent richting de bal. Deho draait met de bal, schiet en ... Petrozzi maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Brandolani onderschept slim de pass. Batto bereikt de bal nog maar net als eerste. Brandolani maakt een afschuwelijke overtreding. Brandolani krijgt een gele kaart.

80e minuut.
Partele zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Turcato, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Licinio tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Licinio krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Pellaria 51%, fc juventus piemonte 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Pellaria - fc juventus piemonte 0:0