Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Pep Team Reginella Olimpia Margot F.C.
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
50% Spel op eigen helft 50%
2 Doelpogingen 13
5 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 20.4
poor Schieten weak
unsatisfactory Passen poor
hopeless Verdedigen poor


1e minuut.
Faccincani passt de bal zonder na te denken. Gianquinto rent richting de bal. Gianquinto passt de bal zonder na te denken. Badessi bereikt de bal nog maar net als eerste. Badessi schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Diodati is nu in balbezit. Vedovello rent richting de bal. Vedovello passt de bal met de wreef. Gallazzo rent richting de bal. Gallazzo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Pep Team - Reginella Olimpia Margot F.C. 0:1

13e minuut.
Zamara bereikt de bal nog maar net als eerste. Inworp. Zamara met de inworp. Vedovello heeft problemen om de bal te vangen. Vedovello haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Godeas kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Vedovello de bal onder controle te krijgen. Diodati rent richting de bal. Gallazzo bereikt de bal nog maar net als eerste. Gallazzo haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Carabot bereikt de bal nog maar net als eerste. Gallazzo verovert de bal door een tackle van achteren. Gallazzo haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

43e minuut.
Gallazzo met een sublieme pass. Zamara bereikt de bal nog maar net als eerste. Gianquinto tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Gianquinto krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pep Team 52%, Reginella Olimpia Margot F.C. 48%.
Pep Team - Reginella Olimpia Margot F.C. 0:1

65e minuut.
Natta passt de bal met de wreef. Vedovello bereikt de bal nog maar net als eerste. Vedovello met een sublieme pass. Gallazzo is nu in balbezit. Gallazzo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Pep Team - Reginella Olimpia Margot F.C. 0:2

67e minuut.
Zamara rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Zappelli. Zamara is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Zamara zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Natta rent richting de bal. Natta schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Pep Team - Reginella Olimpia Margot F.C. 0:3

81e minuut.
Gallazzo is nu in balbezit. Gallazzo schiet op doel. Daar is Zappelli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gallazzo rent richting de bal. Gallazzo haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

86e minuut.
Badessi is nu in balbezit. Avoli rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Badessi. Badessi krijgt een gele kaart.

89e minuut.
Gallazzo rent richting de bal. Vedovello rent richting de bal. Alberton legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Vedovello is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Vedovello neemt de penalty, wat een uithaal!
GOOOAAAAAAL!!!
Pep Team - Reginella Olimpia Margot F.C. 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pep Team 48%, Reginella Olimpia Margot F.C. 52%.
Pep Team - Reginella Olimpia Margot F.C. 0:4