Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SonMiSonQua Pep Team
5-3-2 Tactiek Normal
60% Balbezit 40%
23% Spel op eigen helft 77%
39 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
44.7 gemiddelde waardering 16.6
good Schieten poor
adequate Passen unsatisfactory
very good Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
Daar is Arrigone, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Iaquinta rent richting de bal. Arrigone verovert de bal door een tackle van achteren. Arrigone draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
SonMiSonQua - Pep Team 1:0

4e minuut.
Badessi speelt de bal door. Perugina is nu in balbezit. Perugina met een sublieme pass. Armini is nu in balbezit. Armini schiet op doel. Orlandi bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
SonMiSonQua - Pep Team 2:0

6e minuut.
Alberton rent richting de bal. Alberton geeft een hoge lob. Arrigone speelt de bal door. Baschiazzorre is nu in balbezit. Baschiazzorre draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Arrigone is nu in balbezit. Arrigone draait met de bal, schiet en ... Alberton probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Baschiazzorre rent richting de bal. Baschiazzorre draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

13e minuut.
Busatta rent richting de bal. Busatta probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Arrigone de bal. Baschiazzorre bereikt de bal nog maar net als eerste. Baschiazzorre schiet op doel. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Orlandi met een harde bal richting middenveld. Na een snelle pass probeert Baschiazzorre de bal onder controle te krijgen. Baschiazzorre met een sublieme pass. Armini rent richting de bal. Armini schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
SonMiSonQua - Pep Team 3:0

16e minuut.
Badessi probeert naar een medespeler te passen. Daar is Faccincani, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Armini rent richting de bal. Armini draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
SonMiSonQua - Pep Team 4:0

23e minuut.
Busatta verovert de bal door een tackle van achteren. Busatta met een sublieme pass. Muneratto probeert naar een medespeler te passen. Baschiazzorre is nu in balbezit. Baschiazzorre draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
SonMiSonQua - Pep Team 5:0

25e minuut.
Baschiazzorre heeft problemen om de bal te vangen. Baschiazzorre passt de bal in één keer door. Spadavecchia rent richting de bal. Armini verovert de bal door een tackle van achteren. Armini haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
SonMiSonQua - Pep Team 6:0

27e minuut.
Spadavecchia bereikt de bal nog maar net als eerste. Armini onderschept slim de pass. Armini passt de bal zonder na te denken. Baschiazzorre is nu in balbezit. Baschiazzorre draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Sivori probeert naar een medespeler te passen. Perugina rent richting de bal. Perugina speelt de bal door. Armini rent richting de bal. Armini haalt uit met een fantastische trap. Orlandi bokst de bal weg. Armini rent richting de bal. Armini schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
SonMiSonQua - Pep Team 7:0

36e minuut.
Busatta met een sublieme pass. Muneratto is nu in balbezit. Muneratto passt de bal met de wreef. Arrigone bereikt de bal nog maar net als eerste. Arrigone draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
SonMiSonQua - Pep Team 8:0

37e minuut.
Sivori is nu in balbezit. Sivori geeft een hoge lob. Arrigone probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Baschiazzorre rent richting de bal. Baschiazzorre schiet op doel. Orlandi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

40e minuut.
Armini is nu in balbezit. Zappelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Armini onderschept slim de pass. Armini haalt uit met een fantastische trap. Orlandi werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SonMiSonQua 32%, Pep Team 68%.
SonMiSonQua - Pep Team 8:0

46e minuut.
Badessi probeert naar een medespeler te passen. Daar is Diodati, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Armini rent richting de bal. Armini draait met de bal, schiet en ... Orlandi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SonMiSonQua - Pep Team 9:0

51e minuut.
Arrigone rent richting de bal. Baschiazzorre is nu in balbezit. Arrigone is nu in balbezit. Arrigone haalt uit met een fantastische trap. Orlandi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SonMiSonQua - Pep Team 10:0

52e minuut.
Buchiniz probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Armini de bal. Armini met een sublieme pass. Daar is Arrigone, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Arrigone haalt uit met een fantastische trap. Orlandi bokst de bal weg. Klungelig pakt Zappelli de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Arrigone is nu in balbezit. Arrigone haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SonMiSonQua - Pep Team 11:0

58e minuut.
Zappelli speelt de bal door. Perugina probeert naar een medespeler te passen. Armini rent richting de bal. Armini haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SonMiSonQua - Pep Team 12:0

60e minuut.
Perugina probeert naar een medespeler te passen. Daar is Zappelli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Baschiazzorre bereikt de bal nog maar net als eerste. Baschiazzorre haalt uit met een fantastische trap. Orlandi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SonMiSonQua - Pep Team 13:0

67e minuut.
Perugina met een sublieme pass. Klungelig pakt Baschiazzorre de bal. Carabot rent richting de bal. Baschiazzorre verovert de bal door een tackle van achteren. Baschiazzorre draait met de bal, schiet en ... Orlandi bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
SonMiSonQua - Pep Team 14:0

72e minuut.
Dalkia onderschept slim de pass. Dalkia geeft de bal voor. Armini rent richting de bal. Armini schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
SonMiSonQua - Pep Team 15:0

78e minuut.
Muneratto passt de bal zonder na te denken. Perugina rent richting de bal. Baschiazzorre met een sublieme pass. Arrigone bereikt de bal nog maar net als eerste. Arrigone haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SonMiSonQua - Pep Team 16:0

80e minuut.
Badessi met een sublieme pass. Klungelig pakt Faccincani de bal. Armini bereikt de bal nog maar net als eerste. Armini haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
SonMiSonQua - Pep Team 17:0

82e minuut.
Orlandi met een harde bal richting middenveld. Perugina bereikt de bal nog maar net als eerste. Perugina speelt de bal door. Armini bereikt de bal nog maar net als eerste. Armini geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Orlandi trapt de bal weg van het doel. Spadavecchia kopt de bal weg. Baschiazzorre is nu in balbezit. Baschiazzorre haalt uit met een fantastische trap. Orlandi bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
SonMiSonQua - Pep Team 18:0

84e minuut.
Baschiazzorre is nu in balbezit. Badessi begaat een overtreding. Baschiazzorre raakt geblesseerd tijdens het duel. Sivori zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Daar is Armini, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Diodati is nu in balbezit. Baschiazzorre onderschept slim de pass. Baschiazzorre draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Baschiazzorre probeert naar een medespeler te passen. Muneratto is nu in balbezit. Muneratto met een sublieme pass. Armini bereikt de bal nog maar net als eerste. Armini draait met de bal, schiet en ... Orlandi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

87e minuut.
Klungelig pakt Sivori de bal. Diodati rent richting de bal. Diodati geeft een lange en hoge pass. Arrigone is nu in balbezit. Arrigone haalt uit met een fantastische trap. Paal!

90e minuut.
Busatta speelt de bal door. Perugina bereikt de bal nog maar net als eerste. Perugina passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Baschiazzorre de bal. Baschiazzorre draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Zappelli rent richting de bal. Baschiazzorre onderschept slim de pass. Baschiazzorre draait met de bal, schiet en ... Orlandi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SonMiSonQua - Pep Team 19:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SonMiSonQua 13%, Pep Team 87%.
SonMiSonQua - Pep Team 19:0