Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Teate FC SGRD FML
fabr Tactiek Normal
61% Balbezit 39%
23% Spel op eigen helft 77%
43 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
41.7 gemiddelde waardering 19.9
very good Schieten average
good Passen poor
adequate Verdedigen poor


2e minuut.
Fulga heeft problemen om de bal te vangen. Florea is nu in balbezit. Florea passt de bal met de wreef. Scuderi rent richting de bal. Scuderi schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

3e minuut.
Florea verovert de bal door een tackle van achteren. Florea passt de bal zonder na te denken. Daar is Bagno, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bagno haalt uit met een fantastische trap. Depaul werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Teate FC - SGRD FML 1:0

5e minuut.
Appicciato geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pleşu met een snelle inworp. Bagno is nu in balbezit. Bagno schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

7e minuut.
Maida onderschept slim de pass. Knox geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Maida de bal onder controle te krijgen. Scuderi bereikt de bal nog maar net als eerste. Scuderi schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Tallevi kopt de bal weg. Bethlen rent richting de bal. Bethlen probeert naar een medespeler te passen. Bagno is nu in balbezit. Bagno haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Teate FC - SGRD FML 2:0

11e minuut.
Bagno bereikt de bal nog maar net als eerste. Bagno passt de bal in één keer door. Scuderi is nu in balbezit. Maida rent richting de bal. Maida haalt uit met een fantastische trap. Depaul verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal raakt de paal. Scuderi rent richting de bal. Scuderi schiet op doel. De bal raakt de paal.

13e minuut.
Ferranti is nu in balbezit. Ferranti geeft een lange en hoge pass. Gelbman heeft problemen om de bal te vangen. Funaro is nu in balbezit. Funaro draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Maida kopt de bal weg. Daar is Engaz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bagno onderschept slim de pass. Scuderi rent richting de bal. Scuderi draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Bagno rent richting de bal. Bagno haalt uit met een fantastische trap. Depaul maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Teate FC - SGRD FML 3:0

15e minuut.
Bovini is nu in balbezit. Bovini met een sublieme pass. Tallevi heeft problemen om de bal te vangen. Bagno bereikt de bal nog maar net als eerste. Bagno schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Teate FC - SGRD FML 4:0

16e minuut.
Engaz rent richting de bal. Bagno onderschept slim de pass. Scuderi rent richting de bal. Bagno bereikt de bal nog maar net als eerste. Bagno haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

17e minuut.
Maida bereikt de bal nog maar net als eerste. Maida speelt de bal door. Florea probeert naar een medespeler te passen. Scuderi is nu in balbezit. Scuderi haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Florea bereikt de bal nog maar net als eerste. Florea speelt de bal door. Klungelig pakt Bagno de bal. Bagno draait met de bal, schiet en ... Depaul probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Teate FC - SGRD FML 5:0

27e minuut.
Bovini bereikt de bal nog maar net als eerste. Pleşu onderschept slim de pass. Pleşu met een sublieme pass. Bagno bereikt de bal nog maar net als eerste. Bagno schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Daar is Scuderi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Scuderi schiet op doel. Appicciato speelt de bal door. Florea is nu in balbezit. Florea schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Tallevi verovert de bal door een tackle van achteren. Bagno met een sublieme pass. Scuderi bereikt de bal nog maar net als eerste. Scuderi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Teate FC - SGRD FML 6:0

35e minuut.
Klungelig pakt Funaro de bal. Bagno onderschept slim de pass. Bagno passt de bal met de wreef. Maida is nu in balbezit. Maida draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Teate FC - SGRD FML 7:0

40e minuut.
Bovini is nu in balbezit. Bagno onderschept slim de pass. Bagno geeft de bal voor. Scuderi rent richting de bal. Scuderi draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Pleşu passt de bal zonder na te denken. Bagno is nu in balbezit. Bagno passt de bal zonder na te denken. Scuderi bereikt de bal nog maar net als eerste. Scuderi schiet op doel. Depaul kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

43e minuut.
Knox bereikt de bal nog maar net als eerste. Knox passt de bal in één keer door. Scuderi bereikt de bal nog maar net als eerste. Scuderi schiet op doel. Depaul maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Teate FC - SGRD FML 8:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Teate FC 20%, SGRD FML 80%.
Teate FC - SGRD FML 8:0

51e minuut.
Klungelig pakt Maida de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Tallevi. Maida raakt geblesseerd tijdens het duel. Knox zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Daar is Bagno, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Scuderi bereikt de bal nog maar net als eerste. Scuderi haalt uit met een fantastische trap. Depaul bokst de bal weg.

51e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Pleşu zal de hoekschop nemen. Tallevi rent richting de bal. Scuderi verovert de bal door een tackle van achteren. Maida is nu in balbezit. Maida schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Teate FC - SGRD FML 9:0

55e minuut.
Pleşu passt de bal in één keer door. Florea rent richting de bal. Florea passt de bal in één keer door. Bagno bereikt de bal nog maar net als eerste. Bagno schiet op doel. Depaul verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Teate FC - SGRD FML 10:0

56e minuut.
Trani komt het veld opgelopen.

57e minuut.
Knox met de inworp. Trani met een sublieme pass. Florea met een sublieme pass. Bagno rent richting de bal. Bagno haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Scuderi passt de bal met de wreef. Bagno rent richting de bal. Bagno passt de bal in één keer door. Trani bereikt de bal nog maar net als eerste. Trani schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Knox bereikt de bal nog maar net als eerste. Knox passt de bal met de wreef. Scuderi bereikt de bal nog maar net als eerste. Scuderi schiet op doel. Depaul maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Teate FC - SGRD FML 11:0

61e minuut.
Walk komt het veld opgelopen.

70e minuut.
Ferranti rent richting de bal. Bagno onderschept slim de pass. Walk speelt de bal door. Scuderi is nu in balbezit. Scuderi schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Walk passt de bal met de wreef. Scuderi bereikt de bal nog maar net als eerste. Scuderi passt de bal in één keer door. Bagno rent richting de bal. Bagno draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Kupčo komt het veld opgelopen.

83e minuut.
Trani passt de bal met de wreef. Walk rent richting de bal. Walk met een sublieme pass. Bagno rent richting de bal. Bagno draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Teate FC - SGRD FML 12:0

88e minuut.
Trani rent richting de bal. Trani met een sublieme pass. Scuderi rent richting de bal. Scuderi schiet op doel. Appicciato probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Knox neemt de hoekschop. Walk is nu in balbezit. Walk draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

90e minuut.
Daar is Passamonti, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Scuderi bereikt de bal nog maar net als eerste. Scuderi passt de bal zonder na te denken. Bagno is nu in balbezit. Bagno schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Teate FC - SGRD FML 13:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Teate FC 25%, SGRD FML 75%.
Teate FC - SGRD FML 13:0