Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Tank!! AS ROMA 2
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
58% Spel op eigen helft 42%
7 Doelpogingen 12
4 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.7 gemiddelde waardering 21.3
zwak Schieten zwak
waardeloos Passen slecht
waardeloos Verdedigen slecht


14e minuut.
Cilia bereikt de bal nog maar net als eerste. Zacchetti verovert de bal door een tackle van achteren. Dalmonte bereikt de bal nog maar net als eerste. Zacchetti rent richting de bal. Zacchetti schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Puleo speelt de bal door. Balestra rent richting de bal. Balestra probeert naar een medespeler te passen. La Barca bereikt de bal nog maar net als eerste. La Barca schiet op doel. Alboino probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

19e minuut.
Gradi met een sublieme pass. Zacchetti rent richting de bal. Zacchetti passt de bal in één keer door. Dalmonte bereikt de bal nog maar net als eerste. Dalmonte schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Greggio speelt de bal door. Danieli is nu in balbezit. Zacchetti verovert de bal door een tackle van achteren. Zacchetti haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Alderisio de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Tank!! - AS ROMA 2 1:0

28e minuut.
Cilia speelt de bal door. Legrottaglie rent richting de bal. Legrottaglie passt de bal in één keer door. La Barca bereikt de bal nog maar net als eerste. La Barca draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Tank!! - AS ROMA 2 1:1

30e minuut.
Scaccabarozzi is nu in balbezit. Puleo verovert de bal door een tackle van achteren. Puleo probeert naar een medespeler te passen. La Barca rent richting de bal. La Barca haalt uit met een fantastische trap. Alboino kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

32e minuut.
Scaccabarozzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Puleo verovert de bal door een tackle van achteren. Puleo met een sublieme pass. La Barca is nu in balbezit. La Barca schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Benetello bereikt de bal nog maar net als eerste. Benetello passt de bal met de wreef. Gradi is nu in balbezit. La Barca onderschept slim de pass. La Barca draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tank!! 57%, AS ROMA 2 43%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Tank!! - AS ROMA 2 1:1

48e minuut.
CalÇ speelt de bal door. Alderisio rent richting de bal. Alderisio met een sublieme pass. Dalmonte is nu in balbezit. Dalmonte draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Tank!! - AS ROMA 2 2:1

51e minuut.
Puleo schiet op doel. Parri kopt de bal weg. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Balestra zal de hoekschop nemen. La Barca springt en kopt de bal. Alboino kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

55e minuut.
Parri met een harde bal richting middenveld. CalÇ rent richting de bal. Dalmonte tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. CalÇ raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

58e minuut.
CalÇ kopt de bal weg. Paoletti probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Paoletti geeft een lange en hoge pass. Zacchetti bereikt de bal nog maar net als eerste. Zacchetti draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Legrottaglie bereikt de bal nog maar net als eerste. Legrottaglie geeft de bal voor. Bosisio geeft de bal voor. Zacchetti rent richting de bal. Zacchetti draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

85e minuut.
Nocca bereikt de bal nog maar net als eerste. Nocca geeft een lange en hoge pass. Parri kopt de bal weg. La Barca rent richting de bal. La Barca haalt uit met een fantastische trap. Alboino kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Tank!! - AS ROMA 2 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tank!! 59%, AS ROMA 2 41%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Tank!! - AS ROMA 2 2:2