Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
lacarbocrema Teate FC
Normal Tactiek fabr
41% Balbezit 59%
85% Spel op eigen helft 15%
1 Doelpogingen 39
1 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.3 gemiddelde waardering 43.4
unsatisfactory Schieten excellent
unsatisfactory Passen adequate
poor Verdedigen adequate


2e minuut.
Knox geeft de bal voor. Daar is Naso, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Macari is nu in balbezit. Macari haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
lacarbocrema - Teate FC 0:1

4e minuut.
Kupčo kopt de bal weg. Koźmiński is nu in balbezit. Koźmiński geeft een hoge lob. Macari bereikt de bal nog maar net als eerste. Macari draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

8e minuut.
Macari rent richting de bal. Macari passt de bal zonder na te denken. Koźmiński rent richting de bal. Koźmiński draait met de bal, schiet en ... Spanu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Macari kopt de bal weg. Koźmiński rent richting de bal. Koźmiński passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Urbanowski de bal. Urbanowski haalt uit met een fantastische trap. Pirone bokst de bal weg.

10e minuut.
Koźmiński onderschept slim de pass. Koźmiński probeert naar een medespeler te passen. Urbanowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Urbanowski draait met de bal, schiet en ... Pirone werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!

11e minuut.
Strafforello geeft een hoge lob. Inworp. Knox zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Koźmiński geeft een lange en hoge pass. Macari bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Walk neemt de hoekschop. Macari maakt een snoekduik en kopt de bal. Paal! Daar is Urbanowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Urbanowski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
lacarbocrema - Teate FC 0:2

13e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Pirone trapt de bal weg van het doel. Koźmiński kopt de bal weg. Urbanowski is nu in balbezit. Urbanowski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Naso geeft een hoge lob. Strafforello kan de bal niet met de borst controleren. Hristodorescu met een sublieme pass. Macari is nu in balbezit. Macari draait met de bal, schiet en ... Paal!
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Daar is Strafforello, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Koźmiński onderschept slim de pass. Koźmiński passt de bal in één keer door. Urbanowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Urbanowski draait met de bal, schiet en ... Pirone kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
lacarbocrema - Teate FC 0:3

34e minuut.
Walk is nu in balbezit. Macari bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Vantaggiato. Vantaggiato krijgt een gele kaart.

34e minuut.
Spanu heeft problemen om de bal te vangen. Urbanowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Urbanowski geeft een lange en hoge pass. Macari is nu in balbezit. Macari draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Knox kopt de bal weg. Urbanowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Urbanowski schiet op doel. Spanu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
lacarbocrema - Teate FC 0:4

41e minuut.
Koźmiński met een sublieme pass. Strafforello onderschept slim de pass. Walk probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Macari de bal. Macari schiet op doel. Pirone bokst de bal weg. Paal! Pirone met een sublieme pass. Koźmiński met een sublieme pass. Urbanowski rent richting de bal. Urbanowski draait met de bal, schiet en ... Pirone kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
lacarbocrema - Teate FC 0:5

43e minuut.
Walk met de inworp. Strafforello rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Macari. Macari krijgt een gele kaart.

45e minuut.
Knox rent richting de bal. Knox probeert naar een medespeler te passen. Koźmiński probeert naar een medespeler te passen. Urbanowski is nu in balbezit. Urbanowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
lacarbocrema - Teate FC 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: lacarbocrema 80%, Teate FC 20%.
lacarbocrema - Teate FC 0:6

51e minuut.
Hristodorescu passt de bal met de wreef. Urbanowski is nu in balbezit. Gon rent richting de bal. Koźmiński verovert de bal door een tackle van achteren. Koźmiński haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Hristodorescu kopt de bal weg. Urbanowski is nu in balbezit. Macari bereikt de bal nog maar net als eerste. Koźmiński rent richting de bal. Koźmiński haalt uit met een fantastische trap. Pirone probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

56e minuut.
Hristodorescu passt de bal zonder na te denken. Koźmiński rent richting de bal. Koźmiński probeert naar een medespeler te passen. Macari bereikt de bal nog maar net als eerste. Macari haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Koźmiński kopt de bal weg. Urbanowski is nu in balbezit. Urbanowski passt de bal zonder na te denken. Macari is nu in balbezit. Macari haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Doeltrap. Pirone trapt de bal weg van het doel. Hristodorescu kopt de bal weg. Macari rent richting de bal. Macari schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Walk speelt de bal door. Urbanowski heeft problemen om de bal te vangen. Koźmiński rent richting de bal. Urbanowski rent richting de bal. Urbanowski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Knox speelt de bal door. Urbanowski heeft problemen om de bal te vangen. Macari rent richting de bal. Macari schiet op doel. Pirone werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
lacarbocrema - Teate FC 0:7

62e minuut.
Ferranti probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt La Morte de bal. Strafforello is nu in balbezit. Macari verovert de bal door een tackle van achteren. Macari draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
lacarbocrema - Teate FC 0:8

63e minuut.
Macari geeft de bal voor. Loda probeert de bal aan de voet te houden. Koźmiński speelt de bal door. Urbanowski rent richting de bal. Urbanowski haalt uit met een fantastische trap. Pirone kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

66e minuut.
Strafforello kopt de bal weg. Inworp. Walk zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Hristodorescu rent richting de bal. Hristodorescu geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Knox bereikt de bal nog maar net als eerste. Knox met een sublieme pass. Naso is nu in balbezit. Urbanowski verovert de bal door een tackle van achteren. Urbanowski schiet op doel. Pirone kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Macari is nu in balbezit. Macari schiet op doel. Pirone probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

77e minuut.
Loda probeert naar een medespeler te passen. Daar is Knox, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Knox met een sublieme pass. Urbanowski is nu in balbezit. Urbanowski draait met de bal, schiet en ... Pirone kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

79e minuut.
Strafforello bereikt de bal nog maar net als eerste. Macari onderschept slim de pass. Macari passt de bal met de wreef. Urbanowski is nu in balbezit. Urbanowski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
lacarbocrema - Teate FC 0:9

83e minuut.
Koźmiński rent richting de bal. Koźmiński probeert naar een medespeler te passen. Urbanowski rent richting de bal. Macari is nu in balbezit. Macari draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Naso geeft een hoge lob. Inworp. Walk met de inworp. Macari is nu in balbezit. Macari draait met de bal, schiet en ... Pirone probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

89e minuut.
Kupčo onderschept slim de pass. Walk is nu in balbezit. Walk geeft een hoge lob. Urbanowski is nu in balbezit. Urbanowski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: lacarbocrema 90%, Teate FC 10%.
lacarbocrema - Teate FC 0:9